Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Cătălin Drulă i-a cerut Elenei Lasconi să se retragă din campania pentru europarlamentare

Liderul USR, Cătălin Drulă a anunțat astăzi că a vorbit cu Lasconi și că i-a cerut să se retragă din campania pentru europarlamentare, urmând să fie convocat Biroul Național al USR în această seară pentru formalizarea deciziei.

„Am avut o discuție cu Elena Lasconi și i-am cerut retragerea din campania pentru europarlamentare. Am decis convocarea Biroului Național al USR în această seară pentru formalizarea acestei decizii. Am certitudinea că Elena a înțeles că întreaga discuție publică din ultimele 24 de ore, împreună cu situația personală devenită publică, afectează campania și concentrarea USR pe lupta cu monstrul PSD-PNL. Elena va continua să muncească pentru câmpulungeni și va avea sprijin pentru a face performanță în administrație. USR are de dus o luptă grea și importantă în 2024. Astăzi, mai mult decât oricând, România are nevoie de o alternativă de dreapta și de soluții liberale. În fața unei guvernări corupte și a isteriei extremiste, avem cu toții nevoie de o schimbare reală. Vom continua să muncim zi de zi pentru a construi această schimbare”, a scris Drulă pe contul de facebook.

Loading

2 thoughts on “Cătălin Drulă i-a cerut Elenei Lasconi să se retragă din campania pentru europarlamentare

  1. USR ai dat cu stangul in dreptul ! Ai cazut de la inaltimea ce-o aveai la sol ,esti jos de tot . Unde este la voi libertatea de gandire si exprimare ? Mai Drula ai executat-o cu sange rece de dragul stapanilor tai de la Bruxelles fara pic de jena fiind un om impartant in USR .Te mai pune dracu s-o pui sa vorbeasca si pe mucea de fiica-sa ! Cum sa aduci in discutie problema familiei stiind ca 90 % dintre romani urasc LGBTQ ? Ca sa dea bine la stapanii tai ? Si mai a pus-o dracu pe deputata aia a ta sa spuna public ca proprietatea este sursa inechitatilor sociale ! Pai voi santeti neocomunisti sadea ,va voteaza Hila !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *