Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Stadiul lucrărilor pentru Centura Beiuș a ajuns la 50%: Au fost montate 214 grinzi din suprastructura podurilor și a pasajelor

Ilie Bolojan, președintele Consiliului Județean Bihor, a anunțat că stadiul lucrărilor pentru Centura Beiuș a ajuns la 50%. Au fost montate 214 grinzi din suprastructura podurilor și a pasajelor din totalul de 336.

„Din cei peste 9 km ai centurii, a fost turnat al doilea strat de asfalt pe o lungime de 2,3 km. Lucrările de asfaltare vor începe în primăvară, după terminarea lucrărilor la poduri și pasaje și îmbunătățirea vremii. La începutul verii se va așterne pe toată lungimea centurii și ultimul strat de asfalt, cel de uzură. După ce se vor realiza și marcajele, în vara acestui an centura va fi deschisă traficului”, a transmis liderul liberal.

Noul drum va avea 9.33 kilometri, iar investiția totală depășește 300 milioane lei, fondurile fiind asigurate din fonduri europene, prin Programul Operațional de Infrastructură Mare 2014 – 2020.

Loading

1 thought on “Stadiul lucrărilor pentru Centura Beiuș a ajuns la 50%: Au fost montate 214 grinzi din suprastructura podurilor și a pasajelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *