Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Oana Goga: Redeschiderea „Târgului de Animale” din Huedin este o prioritate absolută

Consilierul local Oana Goga consideră că redeschiderea „Târgului de Animale” din Huedin este o prioritate absolută.

„Conștienți de importanța dezvoltării locale și a susținerii tradițiilor comunității noastre, ne propunem ca o prioritate absolută redeschiderea “Târgului de Animale” din Huedin.

Acest demers este o necesitate pentru revitalizarea economiei locale și o recunoaștere a valorilor tradiționale ale zonei noastre. “Târgul de Animale” din Huedin a fost dintotdeauna un punct de întâlnire important pentru fermieri, crescători de animale și pentru toți cei implicați în agricultura locală. Redeschiderea lui reprezintă o oportunitate unică pentru revitalizarea comerțului local, oferind fermierilor posibilitatea de a-și vinde produsele direct, fără intermediari, și de a contribui astfel la dezvoltarea economică a zonei Huedinului.

În plus, prin această inițiativă, dorim să promovăm turismul rural și tradițiile locale, atrăgând vizitatori din întreaga țară interesati de cultura și patrimoniul nostru. “Târgul de Animale” va deveni un eveniment regulat, care va reflecta bogăția și diversitatea zonei noastre, promovând în același timp un mod de viață sănătos și sustenabil” a anunțat Oana Goga, candidatul PSD la primăria Huedin.

Activitățile târgurilor de animale au fost suspendate odată cu apariția pestei porcine africane pe teritoriul României, pe perioadă nedeterminată, cu obligativitatea respectării legislației cu privire la interzicerea și sancționarea funcționării ilegale a aglomerărilor de animale de interes zootehnic, care au ca scop vânzarea animalelor, însă în acest moment în zona Huedin NU MAI EXISTĂ PESTĂ PORCINĂ sau FOCARE DE PESTĂ PORCINĂ.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *