Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Un alt păstrăv monstru de 106 cm a fost capturat în Tarnița. Vasile Ilea: Mai sunt păstrăvi de 1,6-1,7 metri!

Vasile Ilea, unul dintre cei mai galonați și renumiți pescari de păstrăvi uriași din Transilvania a dat din nou lovitura. Fostul senator, actual om de afaceri, a capturat prada joi dimineața, un păstrăv de 106 cm, după mai multe ore de pescuit.

„Este exemplar frumos și sper ca și alți pescari să se bucure de el. Cu siguranță mai sunt păstrăvi mari, uriași, și de 1,6-1,7 metri. Trebuie doar răbdare și, sigur, fiecare pasiune bine făcută are și un secret” ne-a declarat dl. Vasile Ilea.

Vă reamintim, Ilea are un palmares impresionant de păstrăvi uriași capturați:

Lacul Tarnița este un lac de acumulare care se găsește între comunele Râșca, Mărișel și Gilău (județul Cluj), la vest de municipiul Cluj-Napoca. Cu o suprafață de cca. 215 ha și o lungime de peste 8 km și o adâncime maximă de peste 70 de metri, lacul Tarnița este una din cele mai apreciate zone turistice din județul Cluj. Este alimentat de apele Văii Someșul Cald (unul din afluenții Someșului Mic).

Loading

3 thoughts on “Un alt păstrăv monstru de 106 cm a fost capturat în Tarnița. Vasile Ilea: Mai sunt păstrăvi de 1,6-1,7 metri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *