Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Radu Florin Abrudan a fost ales președintele primarilor de comună din Cluj

articol publicat în martie 14, 2021

Primarul comunei Ciucea, Radu Florin Abrudan a fost votat preşedintele Asociaţiei Comunelor din România (AcoR) din Cluj, o asociație influentă de lângă Guvernul și Parlamentul României. Alegerile s-au organizat la Hotel Termal din Băile Felix, vineri după-amiază iar sâmbătă a urmat o socializare.

Liberalul îl înlocuiește pe colegul său, Ovidiu Colceriu, primarul din Sânpaul, care în urma unor discuții tensionate dintre primarii liberali a făcut un pas în spate. Primarul din Mica (zona Dej), Tiberiu Zelencz, și-a dorit funcția de președinte însă în final primarii liberali, majoritari în asociație, au decis primenirea asociației prin alegerea unui nou președinte.

Voci importante în cadrul dezbaterilor au fost: Gheorghe Iancu – primarul din Căpușu Mare, Cristinel Popa – primarul din Ciurila, Gheorghe Boca – primarul din Poieni, Cărhaț Emil – primarul din Bonțida, Lehene Sorin Gelu – primarul din Aghireșu, Gelu Topan – primarul din Gilău și Silviu Boldor – primarul din Cășeiu.

Au mai participat, primarița din Tureni, Daniela Mănăilă, primarul din Mihai Viteazu – Zeng Ioan, viceprimarul din Unguraș – Alin Rotar, primarul din Florești – Bogdan Pivariu (care A REFUZAT ORICE FUNCȚIE, anunțând că se dedică total activităților din Florești), Dorin Constantin Manea – primarul din Negreni și mulți alții.

2 thoughts on “Radu Florin Abrudan a fost ales președintele primarilor de comună din Cluj

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *