Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

George Simion: Rata de infectare este crescută sau scăzută în funcţie de interesele celor de la guvernare

George Simion, liderul AUR, s-a aflat sâmbătă printre protestatarii anti-restricții care s-au adunat în fața Guvernului și care apoi au plecat către Palatul Cotroceni, flancați de jandarmi.

„Îi felicit pe cei care au avut curajul să iasă în aceste zile în stradă…E penibil că a ajuns un stat în care milioane de oameni plătesc taxe pentru asigurările de sănătate să îi trateze în acest fel pe cei care susţin, prin taxe, sistemul de sănătate. E penibil că un spital de ortopedie îşi schimbă peste noapte destinaţia. Este penibil că sutele de milioane pentru investiţii în spitale, în facilităţi noi. Este penibil totul şi de aceea oamenii s-au săturat şi iese în stradă în ciuda restricţiilor absurde. Cazurile au crescut, suntem trataţi de parcă nu am avea propria conştiinţă, de parcă nu putem gândi cu propriile capete şi trebuie să ne sperie Guvernul.

Nu este bine deloc… Am văzut cum rata de infectare este crescută sau scăzută în funcţie de interesele celor de la guvernare. Românii simpli nu mai au încredere în cifrele Guvernului pentru că, aşa cum a spus ministrul Sănătăţii, ele sunt manipulate politic”, a spus Simion la Antena 3.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *