Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Un păstrăv URIAȘ de 122 cm a fost capturat pe Tarnița de pescarul Vasile Ilea

În urmă cu mai puțin de doi ani, fostul senator clujean, Vasile Ilea, a prins un păstrăv uriaș în lacul Tarnița, din județul Cluj, în Munții Apuseni. Păstrăvul curcubeu avea în jur aproximativ 1,3 metri iar pescarul norocos s-a chinuit zeci de minute să-l scoată la suprafață.

Miercuri, Ilea a mai reușit o captură senzațională, tot în Tarnița – un păstrăv URIAȘ de 122 cm.

Păstrăvul a fost capturat în jurul orei 08.15 cu o undiță DAIWA MEGA FORCE. Frumosul exemplar a fost ulterior eliberat de pescar.

Tot în acest context, al pescuitului pe lacurile Tarnița și Beliș-Fântânele, Apuseni Info vă anunța zilele trecute că un scafandru profesionist, lider al unui club de scufundare din județul Bihor, care recent s-a aventurat în adâncimea celui mai mare și misterios lac din Munții Apuseni, dintre întunecoșii munți ai Gilăului, a precizat că legendele privind monștrii din lacurile Beliș-Fântânele și Tarnița rămân legende, însă că în lac există păstrăvi URIAȘI de până în 190 cm.

Ilea este renumit pentru capturile de păstrăv din Tarnița dar și pentru cele de pești exotici, inclusiv rechini, din zone exotice.

Loading

3 thoughts on “Un păstrăv URIAȘ de 122 cm a fost capturat pe Tarnița de pescarul Vasile Ilea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *