Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Clujeanul care i-a strâns mâna miliardarului Silvio Berlusconi, l-a condus pe ultimul drum: De unde se cunoșteau cei doi?

Anul trecut, Apuseni Info a prezentat în exclusivitate fotografii de la înmormântarea lui Licio Gelli, cu moștenitorul celebrei loji masonice „Propaganda Due”, clujeanul Sabin Demea.

Exclusivitatea de astăzi constă în participarea lui Sabin Demea la alt eveniment important, chiar dacă nefericit: înmormântarea miliardarului Silvio Berlusconi, fost prim-ministru al Italiei și fost patron al echipei AC Milan.

Sabin Demea a fost la înmormânatrea lui Silvio și a stat în preajma cercului zero al fostului premier. Pentru apropiații lui Berlusconi, Demea, un român venit din micuțul oraș transilvanean Huedin nu este un nume străin, Demea fiind bine primit în aceste cercuri, de la Roma la Milano.

sursă: NBC News

De unde îl cunoștea Sabin Demea pe Silvio Berlusconi?

Sabin Mugurel Demea a fost în anii 90` mâna dreaptă a fondatorului P2 – Licio Gelli, Demea fiind astăzi și unul dintre depozitarii arhivei P2, care la ultima recenzare „oficială”, din 1981, număra 962 de membri dintre care 119 de generali, 22 de ofițeri de poliție, 59 de parlamentari, 3 miniștri, un judecător constituțional, 8 directori de imprimare, 4 editori, 22 jurnaliști, 128 directori de companii publice.

De asemenea, clujeanul a întreprins toate etapele legale pentru a securiza moștenirea lui Licio Gelli, prin obținerea CERTIFICATULUI DE ÎNREGISTRARE a mărcii „Propaganda Due” la Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală (EUIPO).

Numele lui Berlusconi a fost găsit în o listă a membrilor lojii masonice Propaganda Due (P2). Această lojă secretă își propunea în anii `80 – `90 să salveze Italia de comunism, chiar dacă asta înseamnă să creeze un regim mai autoritar care să conducă la stabilirea unei ordini în țară.

Prin urmare, este lesne de înțeles cum Demea l-a cunoscut pe Berlusconi în tenebroasa lume a umbrelor din anii `90.

sursă: Spazio70

Loading

1 thought on “Clujeanul care i-a strâns mâna miliardarului Silvio Berlusconi, l-a condus pe ultimul drum: De unde se cunoșteau cei doi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *