Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Tudor Chirilă, mesaj de 1 Decembrie: ,,Nu am ce sărbători. Defilarea e pentru hoți, ei sunt uniți. Ceilalți, fiecare pe treaba lui”

Celebrul artist Tudor Chirilă a anunțat pe o rețea de socializare că nu este interesat de sărbătoarea națională – 1 decembrie.

„Când cinci milioane de români trăiesc în străinătate, mulți dintre ei uscându-se de dor, că n-au plecat ca Magellan să înconjoare pământul, noi ne facem că sărbătorim unitatea națională.

Pe bune, cine să ne unească? Ăia care ne fură banii și decența? Nu am ce sărbători. Singura sărbătoare e să fim conștienți că ratăm esența zilei de 1 decembrie: suntem dezbinați. Defilarea e pentru hoți, ei sunt uniți. Ceilalți, fiecare pe treaba lui. Asta e unitatea” , a transmis Tudor Chirilă pe pagina sa. 

41 thoughts on “Tudor Chirilă, mesaj de 1 Decembrie: ,,Nu am ce sărbători. Defilarea e pentru hoți, ei sunt uniți. Ceilalți, fiecare pe treaba lui”

   1. La ce comentariu ai adăugat spune și ce logică de 2 bani ai…iar de dus la defilare te duci că nu ai ce face…

  1. Nu ați înțeles nimic din ce a scris Tudor Chirilă. Analfabeti funcionali, produsul cel mai de preț al ROMÂNIEI

  2. Asa nu iesiti nici la vot,nici la mitinguri.Si apoi vorbim de altii care ies.Tudor,nu asta e solutia! De aceea suntem tratati ca o natie de luzäri.Asta si suntem si nu ratäm nici o ocazie
   sa dovedim asta.Naspa sa aud de la tine asta.Naspa.

  3. Mesajul a fost pentru cei ce stau la tribună…nu ca simplu participant…
   Găină opărită ce ești…

   1. mai racorit cu postarea asta, cei care au ddfilat au fost obligati iar privitorii au venit multi cu copii sau din curiozitate sa vada cum se
    duc banii din buget. Stie cineva cat s-a cheltuit cu parada asta?

  4. Dacă tu mergi la defilare pe 1 Decembrie este din cauză că nu ai habar când ar trebui să se sărbătorească adevărata zi a nației române. Nu ți-o spun ca jignire ci doar ca să-ți suscit interesul și să cauți, să vezi care este adevărul. Iar postarea lui TC are alt scop decât acela de a-ți pune logica la încercare.

  5. Pt ce să merg la defilare că ăștia ne fură pe față și noi nu zicem nimic,din istorie am fost numiți țărani, imperiale au fost cele mai tari, măcar când îi prind că fură nu le confiscă averile,dar oricum noi suntem cuminți și ne complacem in această situație

 1. Nu ma identific cu acesti hoti care au vandut Romania de 34 ani!!! 1 Dec a murit la Revolutie!

  1. 👍 unirea a fost la 27 mai 1600 sub Mihai Viteazu’! După care i s-a și tăiat capu’ pentru curajul lui!

 2. Tudor Chirila ești cu adevărat un ROMAN cu decentă, cu un sentiment de o înaltă moralitate , care vede adevarata fata a ROMÂNIEI, chiar dacă te afli din punct de vedere material și profesional pe o treapta mult mai ridicată decât mulți alții !!!

  1. Din păcate,omul s-a trezit mult prea târziu!!Ne amintim cu scârbă cum ii lingea pe Joiannis și PNL !!!

   1. Din păcate și eu am avut mari speranțe în Iohannis și în PNL, așa cum am avut și în Băsescu, așa cum a avut și Tudor Chirilă.

 3. Politicienii de pe fundul lăzii de gunoi a Istoriei, și care stau ca trofeele în Palatele Parlamentului și Victoriei , ne cheamă să sărbătorim 1 Decembrie …

 4. Dați vina pe hoți și pe morți dar nu vedeți adevărații vinovați ,,Noi cu toții suntem vinovați”Le-am permis acestor jigodii să ne calce totul în picioare așteptând să se ridice morții să ne facă dreptate.

 5. Tudor Chirila este un rătăcit care observă efectele , nu cauzele !
  Pentru câtă minte are , face prea multă gălăgie.

 6. Dacă tu mergi la defilare pe 1 Decembrie este din cauză că nu ai habar când ar trebui să se sărbătorească adevărata zi a nației române. Nu ți-o spun ca jignire ci doar ca să-ți suscit interesul și să cauți, să vezi care este adevărul. Iar postarea lui TC are alt scop decât acela de a-ți pune logica la încercare.

 7. Acum 34 a fost „lovitură de stat”… acum avem nevoie de o REVOLUȚIE că să putem să ținem copiii ,viitorul țării, aici în țară la ei acasă. Ar pleca capu conducătorii țării de la Decebal încoace dacă ar vedea ce s,a întâmplat cu țara. Nu ar mai trebui lăsați așa conducători în fruntea țării.

 8. 99% dintre romani nu si cunosc istoria si eveneimentele care s au intamplat in jurul unor date si personaje.De aceea ei cred ca 1 decembrie e ziua natonala, ca imnul Desteaptate romane e al romanilor, ca blazoanele sunt romanesti si asa mai departe.Ei nici nu inteleg ce insemna uns teag cu franjuri pe cu care aratele defileaza..Prieteni sunteti indusi intr-o mega eroare si de aceea sarbatoriti ziua dusmanului de clasa, care va asupreste prin tot si toate. Studiati istoria adevarata si veti intelege ca adevarata zi de sarbatoare a romanilor este 27 mai, cand marele , sau cel mai mare domnitor roman a unit pentru prima oara PRINCIPATELE ROMANE la 1600. Acesta este Mihai Viteazul.Unirea de la 1 Decembrie este facatura masonica,care a detrunat adevarata directie a rumunilor de pretutidenti,pentru ca Romania ar fi trebuit sa se numeasca RUMUNIA..

 9. Doamne ferește cât de ingusti la minte sunteți unii! Va simțiți atacați iar mințile și sufletele voastre cangrenate și pline de urat și răutate pot doar ataca pe altii in loc sa va vedeți pe domniile voastre. Nu doar ca nu înțelegeți nimic nici din rândurile de mai sus și nici din viața voastră dar nici macar nu va obositi sa faceți in cât de mic efort sa înțelegeți sau macar sa deschideți ochii și sa priviți împrejur, sa va priviți in suflete.

 10. Ba prostovanilor.Idea era ,ca de ce nu merge el, ca persoana, sa vadă defilarea , pt chiar nu ai ce sa vezi..Defilarea în zilele noastre este ca un circ pt fraierii care bun botul..în primul rand noi nu mai avem armată.. Adică soldați.. Dar avem mulți Generali , colonei.. si toată clasa muncitoare din APN ..sa le fut rasa în gură..Toți niște circari.. Nu o sa mai avem niciodată o defilare făcută din respect pentru populație.. Asa ca fiecare cu părerea lui.. Dacă nu credeți, întrebați un colonel sau General rezerviști..Ei va dau toate detaliile..💥💥💥🔫

 11. Nu sărbătorim cu clasa politică, care, așa cum cred și eu nu merită stima noastră. Sărbătorim, fiecare în felul lui, un eveniment unic în istoria noastră. Rămânem uniți în spirit, nu cu hoții ci cu românii cinstiți. Chiar dacă suntem dezbinați, ne iubim țara și ne dorim o soartă mai bună!

 12. Parada de defilare este un efort depus de acei soldati care merită un respect si un rând de aplauze la final. Dacă tu, Chirilă, iti rezumi definiția patriei tale la ineficiența clasei politice si dezbinarea oamenilor înseamnă că doar supararea te mai stârnește sa scrii ceva. In rest…sănătate!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *