Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

USRiștii strâng semnături, nu trișează. Ciprian Rus: „Luăm în serios această obligație”

Partidele vechi, „bugetare”, la fiecare tur de alegeri vin cu un număr uriaș de semnături. De multe ori, însă, multe sunt respinse de autorități. Oare de ce? Pentru că sunt „strânse” din pix nu din semnătură.

La Cluj, cu mic cu mare, de la parlamentari, la aleși locali, la membri, s-a organizat o campanie cât se poate de serioasă de strâns semnături, pe bune, muncită.

„Dreptul de vot și de a fi ales sunt drepturi constituționale în România. Pentru a putea participa însă spre exemplu în alegerile europarlamentare un partid trebuie să strângă 200.000 de semnături. Este un element restrictiv, câtă vreme într-o democrație înscrierea în procesul electoral ar trebui să fie cât mai ușoară.

Chiar și așa, luăm în serios această obligație și am lansat campania de strângere de semnături prin care, indiferent de practica partidelor tradiționale, noi ne îndreptăm cinstit și direct către oameni. Din acest motiv ne-ați văzut și veți continua să ne vedeți în stradă în aceste zile. Este un efort la care participă foarte mulți din colegii mei din USR Cluj, deputați, senatori, lideri de filiale, simpli membri, și le mulțumesc tuturor. Le mulțumesc de asemenea tuturor clujenilor care ne-au oferit câteva minute din timpul lor pentru a sta de vorbă cu noi pentru a semna pe lista de susținere astfel încât Alianța Dreapta Unită să fie prezentă pe buletinele de vot. Îi așteptăm și în zilele următoare pe clujenii care încă nu au apucat să semneze dar își doresc să ne sprijine în acest demers să fie alături de noi cluj.usr.ro/semneaza” a declarat în EXCLUSIVITATE pentru Apuseni Info, Ciprian Rus.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *