Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Boc, contrat dur în Consiliul Local: Vorbiți ca la primul mandat (…) Totul e „fantastic” dar realitatea este alta

Boc, contrat dur în Consiliul Local: Vorbiți ca la primul mandat (…) Totul e „fantastic” dar realitatea este alta

Opoziția din Cluj-Napoca ar fi fleșcăită rău dacă nu ar fi consilierele locale USR – Adrian Cristian și Alexandra Oană. Vorbesc corect, logic și coerent despre problemele orașului și despre cele „n” promisiuni nerealizate marca Emil Boc.

Recent, într-o ședință de Consiliu Local, Adriana Cristian l-a urecheat bine pe Boc: „Dincolo de la demagogia dumneavoastră pe care o vedem extrem de mult, domnule primar, în care apare că acest oraș este efectiv fantastic, fără nicio problemă, probabil că ați visat așa acum 20 de ani cum vreți să arate Cluj-Napoca, noi ne dorim însă mai mult.

Credeți-ne, ne-am săturat și noi după ce de trei ani discutăm același lucruri, să auzim aceleași povești în fiecare an. Venim aici și vă ascultăm în fiecare ședință cel puțin o jumătate de oră la început, ne spuneți ceea ce ați rezolvat până acum pare că totul e fantastic dar realitatea este alta.

O să ascultăm iar cum suntem un oraș de 5 stele, cu un primar care este de 20 de ani și vorbește fără supărare ca și când ar fi la primul mandat.

Haideți să ne oprim odată din demagogia asta, să căutăm soluții împreună. Trebuie să spunem lucrurilor pe nume, așa cum sunt și ăsta e primul pas al unei administrații eficiente că recunoaște ce nu a putut să facă l-a contrat Adriana Cristian, pe Emil Boc, în legislativul local.

Adriana Cristian este consilier local la primul mandat. Are un mandat bun, cu numeroase intervenții și acțiuni publice iar CV-ul profesional este impecabil: O recomandă experiența de peste 15 ani, atât în diverse proiecte naționale cât și internaționale, atât prin calitatea de manager de proiect, cât și din alte ipostaze/responsabilități din domeniul IT. 

@cluj.1

Emil Boc este atacat dur de Adriana Cristian (consilier local USR) boc emilboc cluj clujnapoca primariacluj consilieri adrianacristian usr usrcluj pnl pnlcluj politicieni primari administratie

♬ original sound – Cluj 1 – Cluj 1

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *