Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Boc, după ce Clujul a puțit 2 zile, către Supercom: Ne luați de proști, suntem cretini toți care simt mirosul?

Boc, după ce Clujul a puțit 2 zile, către Supercom: Ne luați de proști, suntem cretini toți care simt mirosul?

Primarul Clujului, Emil Boc, continuă războiul cu societatea Supercom, după ce municipiul Cluj-Napoca a fost împuțit cu miros de canal timp de 2 zile. Compania a prezentat studii că mirosul nu vine de la ei, dar primarul Emil Boc, prezent al Ziua Live, a declarat că nu îi crede.

„Dacă firma are analize să le prezinte și să spună. Eu am două informații, una care vine de la Garda de Mediu, Agenția de Mediu și a doua de la Adi Eco Metropolitan (n.red. Asociația care gestionează deșeurile din județul Cluj) și toate converg, cu un grad mare de probabilitate, sursa mirosului este proasta gestionare a deșeurilor de la CMID.

Ei pot să conteste raportul Gărzii de Mediu. O decizie o poate lua numai instanța. Nimeni nu poate nega că în Cluj a mirosit, că nu s-au respectat procedurile. Să se verifice și ce e la Aiton (n.red. acolo este o fermă de pui care a fertilizat cu găinaț zeci de hectare de teren), dar până la proba contrară eu rămân la părerea că Supercom va avea probleme la Cluj, dacă nu va respecta legea și procedurile.

Ne luați de proști, suntem cretini toți care simt mirosul, să își asume fiecare ceea ce face. Dacă sunt nemulțumiți de amendă, atunci să conteste în justiție, a acuzat dur, Emil Boc, la emisiunea Ziua Live.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *