Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Classic Unlimited in Harmony la Roșia Montană

Classic Unlimited in Harmony la Roșia Montană

Turneul național de pian Classic Unlimited revine anul acesta, în lunile septembrie-octombrie, cu o nouă serie de concerte: Classic Unlimited in Harmony la Roșia Montană.

Locul și dataConcertul Classic Unlimited de la Roșia Montana are loc în data de 28 septembrie, ora 18.00 la Biserica Romano-Catolică din Roșia Montană.

Sub motto-ul „In Harmony”, explorăm alături de muzicieni și compozitori contemporani evoluția armoniei muzică – (om) – natură, din baroc până în zilele noastre. Vei putea asculta lucrări ale unor compozitori renumiți precum: Johannes Brahms, Johann Sebastian Bach, Jean Philippe Rameau, Franz Liszt, George Enescu, Jean Sibelius și Claude Debussy, dar și creații ale tinerilor compozitori Anamaria Meza și Ciprian Gabriel Pop.

Ce vei putea asculta?

♫ Intermezzo – Johannes Brahms
♫ Schafe können sicher weiden, BWV 208 (ar. E. Petri) – Johann Sebastian Bach
♫ La Poule – Jean Philippe Rameau
♫ Pastorale și Au lac de Wallenstadt – Franz Liszt
♫ Carillon Nocturne și Pavana – George Enescu
♫ Björken (Mesteacănul) și Granen (Molidul), op. 75 – Jean Sibeliu
♫ Clair de lune – Claude Debussy
♫ Grotten – Anamaria Meza
♫ El niño y la niña – Ciprian Gabriel Pop

Rezervăți un loc aici – Concert Classic Unlimited la Roșia Montană

Acces

Accesul la concerte este gratuit, dar puteți susține financiar turneul făcând o donație online, în momentul rezervării biletului sau la fața locului. Vă rugăm să ne anunțați în prealabil dacă ați făcut o rezervare și nu mai puteți ajunge la concert, pentru a putea oferi locul respectiv altei persoane.
Calendarul complet al evenimentelor îl găsiți pe site-ul nostru: www.classicunlimited.ro.

Parteneri

Proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.
Parteneri: Yamaha, Daisler Print House, Green Room Plant Studio.
Gazde: Roșia Montană Community, TopicHUB, Planeta Petrila și Consiliul Județean Hunedoara, Palatul Cultural și Primăria Blaj, Fundația Academia Civică și Memorialul Victimelor Comunismului și al Rezistenței, Biserica și Claustrul Mănăstirii Franciscanilor Gherla, Castelul Wass-Bánffy din Gilău, Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade”, Cinema Arta Cluj Napoca, Templul Mare Sinagoga din Rădăuți, Centrul de vizitare al Parcului Național Călimani.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *