Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Manu: AUR a crescut și datorită unui președinte al României extrem de slab și fără vlagă politică

Manu: AUR a crescut și datorită unui președinte al României extrem de slab și fără vlagă politică

Jurnalistul de la Foaia Transilvană și fondatorul eclujeanul.ro, Vasile Manu, consideră că partidul AUR a crescut și datorită unui președinte al României extrem de slab și fără vlagă politică.

„Creșterea partidului extremist AUR în sondaje se datorează exclusiv faptului că actuala coaliție PSD-PNL și chiar UDMR a eșuat în ochii majorității românilor. Ce au primit românii de la aleșii lor din PSD sau PNL? Facturi mai mari, scumpiri peste scumpiri, dezastre, lipsa de perspective pentru un viitor mai bun. Oamenii s-au săturat și au ajuns la limită, așa că se regăsesc în mesajele propagate de AUR.

Faptul că AUR a crescut nu se datorează inteligenței lor native și maturității politice, ci se datorează unei guvernări eșuate pe care românii o resimt în buzunar. Atât PSD, cât și PNL au uitat să fie mai aproape de oamenii sărmani, să fie alături de ei, iar în locul lor a venit pe turnantă acest partid AUR, care nu a făcut decât să profite de lipsa de încredere a populației în partidele mainstream.

AUR a crescut și datorită unui președinte al României extrem de slab și fără vlagă politică. Nu îți trebuie facultate și masterat în științe politice să analizezi niște lucruri simple.

Dar până la alegeri anul viitor mai este mult, se mai pot schimba multe în spectrul politic național, dar cert este că e cazul să ne așteptăm la un viitor guvern care va include și AUR. Acest partid nu a crescut pentru că sunt niște genii politice, nici vorbă, creșterea a venit pe fondul dezamăgirii provocate de actuala coaliție.

E trist ceea ce spunem, dar asta e politică. Asta e democrația. Să nu vă aud că vă mirați dacă AUR va face parte dintr-un viitor guvern, democrația și alegerile majorității trebuie respectate” arată Vasile Manu.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *