Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Senatorul Claudiu Târziu (AUR): Fără educație, omul este un sclav! Asta vrea să facă din noi toți această gașcă de pradă, PSD-PNL!

Senatorul Claudiu Târziu (AUR): Fără educație, omul este un sclav! Asta vrea să facă din noi toți această gașcă de pradă, PSD-PNL!

Senatorul AUR Claudiu Târziu a declarat de curând că „este o o dovadă de cinism să spui că vrei o Românie Educată”, iar apoi să elimini bursele elevilor din mediul rural care învață în altă localitate”.

„Fără educație, omul este un sclav. Asta vrea să facă din noi toți această gașcă de pradă, PSD-PNL, care a capturat statul român. Dar nu va reuși, pentru că există AUR.

Guvernarea AUR va însemna și restaurarea, pe temelii sănătoase, a învățămîntului românesc”, a declarat Târziu.

Despre Claudiu Târziu

Claudiu Richard Târziu este un jurnalist, scriitor român și senator ales în legislatura 2020-2024.

În cariera sa, Claudiu Târziu a făcut investigații jurnalistice, a scris analize, eseuri și opinii, a scris reportaje și interviuri pe subiecte religioase, dar și literatură ficțională.

În septembrie 2019, Claudiu Târziu a lansat împreună cu George Simion platforma politică naționalistă Alianța pentru Unirea Românilor.

Loading

1 thought on “Senatorul Claudiu Târziu (AUR): Fără educație, omul este un sclav! Asta vrea să facă din noi toți această gașcă de pradă, PSD-PNL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *