Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Valea Oltului e închisă. Rămâne așa o lună sau în stilul românesc, vreo jumătate de an? Băltărețu: Sunt suficient mobilizați?

Valea Oltului e închisă. Rămâne așa o lună sau în stilul românesc, vreo jumătate de an? Băltărețu: Sunt suficient mobilizați?

Circulaţia rutieră pe Valea Oltului s-a închis timp de o lună, pe timpul zilei, începând de luni, 8 iulie, pentru lucrări la autostrada Sibiu – Piteşti. Întrebarea firească a opiniei publice, cunoscând politichia dâmbovițeană este următoarea: „Rămâne așa o lună sau în stilul românesc, vreo jumătate de an?”

Deputatul USR, Viorel Băltărețu, a filmat lucrările de pe DN7 și își prezintă la rându-i o serie de semne de întrebare: „Valea Oltului – tronson Boița – Lazaret va fi închis luni dimineața la ora 6. Sunt doar 6 utilaje mobilizate duminică seara la ora 21!

Sunt suficient mobilizați?

Este cel mai bun moment să închidem acest drum extrem de important pentru traficul din România și așa sufocat? Timpul oamenilor contează! Costurile companiilor contează! Să îi respectăm când luăm decizii care îi afectează!”.

Șoferii care tranzitează regiunea din Munții Carpații, prin defileul Oltului (sector de aproape 50 de kilometri) vor trebui, în această perioadă, să circule pe rute ocolitoare. Odată cu finalizarea lucrărilor la Autostrada Sibiu – Pitești, aglomerația de pe Valea Oltului și neplăcerile cauzate șoferilor se vor diminua, potrivit reprezentanților CNAIR.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, dar construcția autostrăzii Sibiu – Pitești este extrem de importantă, nu doar pentru România, ci și pentru economia europeană. Autostrada Sibiu – Pitești este deosebit de relevantă pentru desfășurarea traficului pe Coridorul IV Pan European, deoarece asigură la nivel funcțional o traversare de la Vest la Est a teritoriului național. De asemenea, este și prima legătură cu rețeaua rutieră europeană care traversează Munții Carpați, conectând Transilvania și Muntenia printr-o rețea rutieră modernă care va asigura circulația în condiții de siguranță”, informa CNAIR.

@viorel.baltaretu Valea Oltului – tronsonul Boița – Lazaret ce va fi închis luni dimineață la ora 6. sunt doar 6 utilaje mobilizate duminică seara la ora 21! Sunt sufient mobilizați? Este cel mai bun moment să închidem acest drum extrem de important pentru traficul din România și așa sufocat? Timpul oamenilor contează! Costurile companiilor contează! Să îi respectăm când luăm decizii care îi afectează! #infrastructura #valeaoltului #respectpentruoameni #timpulnostruconteaza #autostradaA1 #masina #sofer #aglomeratie #tir #soferdecamion #cnair #grindeanu #viorelbaltaretu ♬ sunet original – Viorel Băltărețu

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *