Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

(OPINIE) Adina Faur: Când lipsa decenței și a pudorii „naște monștri”…

articol publicat în septembrie 25, 2021

Din ’89 încoace, am primit cu brațele deschise și mințile întunecate, asemenea troienilor de altădată, nu un „cal troian”, ci unul…european. Troienii și-au pecetluit atunci, distrugerea…

Tot ce a avut Europa de aruncat, a trimis în țările de mâna a treia, mândre, nevoie mare, de a fi…în pas cu Occidentul, după atâția ani de îngrădire comunistă. Și am primit: gunoaie, droguri, industria E-urilor, libertinism deșănțat propagat sub mantia retorică a drepturilor omului. Pentru că, din 89 încoace, nu românul a decis pentru el. Ci Europa!!! Cât va mai fi plecat grumazul românesc sub talpa lucitoare a capitalistului venit din afară??? Cât? Cât va vrea Europa!!!

Mai nou, parada LGBT, „Bucharest Pride”. Nu am nimic împotriva comunităților de gay sau cum Dumnezeu s-or fi numind. Sunt împotriva exhibiționismului dus la extremul penibilului uman, sunt împotriva lipsei de decență arborată infatuat sub ochii noștri. Agresare vizuală: bărbați în fuste, machiați strident, o poleială țipătoare, cruntă în defilarea ei pe Calea Victoriei. Tineri de 15, 16 ani care nici măcar nu știu ce este viața, dar își…știu drepturile.

În ultima zi de post a Sf. MARIA, într-o țară creștină, o parada gay!!! Bravos națiune! Brâncoveanu și-a privit copiii murind sub securea gâdelui, dar nu și-a părăsit credința. Noi, terfelim azi, acceptând așa ceva, în post. Unde sunteți acum cei ce ați țipat că s-au închis biserici, în pandemie, dintr-o măsură elementară de precauție socială?

Marș pe Calea Victoriei, un drum al morții pentru țară și al victoriei pentru ea? In 1878, intra triumfală armata română, sau ce mai rămăsese din ea. Ciuntită, rănită, mutilată dar triumfătoare. Astăzi? Trece deșănțată parada gay. Bravos națiune!!!!

Pe sub ochii stinși ai lui Spiru Haret, promotorul adevăratei modernizări a sistemului românesc de învățământ, trece astăzi o parada gay, colorată, ridicolă! Bravos națiune!!

Asta vreți pentru copiii voștri, în viitor? Știu. Fiecare veți spune că nu i se poate întâmpla copilului vostru. Dar nu ignorați puterea exemplului „găștii”!! E un pericol mai mare decât îl putem noi gestiona, ca și părinți. Dar suntem în Europa!! Și astăzi, mai mult ca oricând, mă simt atât de puțin româncă, mă simt scârbită….!!!

3 thoughts on “(OPINIE) Adina Faur: Când lipsa decenței și a pudorii „naște monștri”…

  1. Marius Marin spune:

    Foarteun aticolul. Am scris si eu ceva pe aceeași tema in Revista Romania Mare sub titlul de Mandria. Oricum eu am încredere in viitor si in curentul social vadimist ce deja exista. E ca un pârâu acum dar va creste.

  2. Daca o parada gay va dezgusta intr- asa masura, sper ca aceeasi reactie va trezesc si pupatorii incolonati de moaste.
    Opinia conservatoare, nationalista e deja acoperita de Ienci. O fi el incrancenat, dar macar e articulat, pertinent si cu scriitura buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *