Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Prefectul Călin Marian informează locuitorii din Apuseni cu privire la reducerile la energie electrică

Peste 10.000 de cetățeni din zona Munților Apuseni au fost informați cu privire la reglementările care îi sprijină în aceste vremuri dificile, a anunțat astăzi prefectul Călin Marian.

„Consider că este deosebit de important ca cetățenii să fie temeinic informați cu privire la actele normative care le impactează în mod direct viața.

În contextul creșterii prețurilor din ultima perioadă, am transmis, în cursul săptămânii trecute, o scrisoare adresată la peste 10.000 de locuitori din zona Munților Apuseni, expunându-le beneficiile aduse de inițiativa susținută de Partidul Naţional Liberal și aprobată de Prim-Ministrul României, Nicolae Ionel Ciucă, cu privire la reducerea de 50% din prețul final al facturilor de energie electrică.

Totodată, în precizările mele am cuprins și pașii esențiali care trebuie urmați pentru a beneficia de această facilitate.

Reducerea tarifelor este extrem de importantă pentru comunitatea noastră, ajutându-ne să depășim mai ușor creșterile prețurilor din ultima perioadă, iar prin intermediul acestui proiect, Guvernul României demonstrează încă o dată că sprijină persoanele aflate în nevoie și poartă deosebit respect locuitorilor județului Hunedoara” a anunțat Călin Marian.

1 thought on “Prefectul Călin Marian informează locuitorii din Apuseni cu privire la reducerile la energie electrică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole recente

EnglishHungarianRomanian