Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Primăria Brad a scos la licitație contractul pentru achiziția a patru autobuze electrice

Primăria Brad a scos la licitație prin SEAP contractul pentru achiziția a patru autobuze electrice – Achiziție autobuze electrice și stații de încărcare în cadrul proiectului – REALIZAREA TRANSPORTULUI PUBLIC LOCAL CU MIJLOACE ECOLOGICE ÎN MUNICIPIUL BRAD.

Potrivit anunțului publicat pe SEAP, costurile nu ar trebui să depășească suma de aproximativ 8,9 milioane de lei. Contractul este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 4 decembrie 2023.

Numărul minim de locuri pe scaune acceptat într-un autobuz este de 24, neincluzând locul conducătorului autobuzului și locurile pe scaune tip strapontină. Numarul minim total de locuri acceptat este de 60 (și cele în picioare), neincluzând locul conducătorului autobuzului.

În descrierea succintă a anunțului se arată: „Furnizare 4 autobuze electrice, stații de încărcare lentă (4 bucăți) și stații de încărcare rapidă (2 bucăți). Autobuzele electrice și stațiile de încărcare vor deservi transportul public de călători. Autobuzele electrice vor fi de tip solo (nearticulate), vor fi dotate cu facilităţi pentru accesul persoanelor cu mobilitate redusă, vor fi fără etaj, caroserie CE, fiind destinate transportului urban de călători conform Directivei 2007/46/CE, 2009/33/CE, CEE-ONU R 66, Legii 92/2007, cu toate modificările şi completările ulterioare”

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *