Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Europarlamentarul Victor Negrescu a preluat conducerea PSD Alba. Deputatul Tuhuț a fost îndepărtat din funcție de conducerea PSD

Schimbare la șefia PSD Alba: Deputatul Radu Tuhuț a fost schimbat din funcție de către conducerea națională a PSD cu cel mai activ europarlamentar al PSD – Victor Negrescu. Se pare că starea precară a conducerii organizației, bisericuțile din filială, au determinat conducerea națională să ia această decizie, după ce tot Bucureștiu l-a schimbat pe fostul deputat Ioan Dîrzu, de la conducerea filialei în 2020.

De asemenea, se pare că senatorul Călin Matieș, care dorește să candideze la primăria Alba Iulia, supărat că Negrescu ar dori să-l aducă pe USR-istul Gabriel Pleșa la PSD este cu un picior de plecare în AUR.

Europarlamentarul Victor Negrescu a anunțat la ora 20.00 un mesaj prin care a anunțat că a preluat conducerea PSD Alba. Iată mesajul noului șef al PSD Alba: „Consiliul Politic Național al Partidului Social Democrat a decis astăzi desemnarea mea în rolul de coordonator județean al PSD Alba, prin prisma calității de vicepreședinte regional.

A venit vremea să ne asumăm împreună cu echipa noastră de primari și lideri locali, responsabilitatea coordonării activității politice a PSD în județul Alba cu scopul de a dezvolta cele mai bune proiecte pentru județ.

Prin responsabilitate, unitate, bună colaborare și mai ales prin propunerea și realizarea de proiecte pentru dezvoltarea județului Alba putem recâștiga încrederea cetățenilor dezamăgiți de politica locală și lipsa unei alternative viabile.

Abordăm acest drum nou constructiv și serios. Toată lumea are loc în acest proiect prin care dorim să arătăm că suntem singura formațiune politică ce luptă pentru Alba.

Le mulțumesc colegilor mei pentru încredere” a anunțat Victor Negrescu pe o rețea de socializare.

Organizația PSD Alba a fost în ultimii ani în atenția aripii Paul Stănescu la nivelul conducerii PSD, actualul secretar general al PSD, salvându-l pe Dîrzu de la „execuție” în 2016 pentru ca apoi să-l schimbe cu Tuhuț în 2020.

Loading

1 thought on “Europarlamentarul Victor Negrescu a preluat conducerea PSD Alba. Deputatul Tuhuț a fost îndepărtat din funcție de conducerea PSD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *