Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Ludovic Orban: Cei care doresc să rămână stăpânii Clujului, sunt tot Ucu Rus și subalternul lui de la UASCR, Emil Boc

Prezent în Cluj-Napoca, la o conferință de presă care a avut ca scop lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită la primăria Cluj-Napoca și Consiliul Județean Cluj, Ludovic Orban a atras atenția ca la Cluj încă există un blat între PSD și PNL.

„Se întâmplă în Cluj de 20 de ani și anume blatul dintre Boc, Tișe și evident PSD, indiferent cine a fost la conducerea PSD. La Cluj, stăpânii Clujului sau cei care doresc să rămână stăpânii Clujului, sunt tot Ucu Rus și subalternul lui de la UASCR, Emil Boc a precizat Ludovic Orban.

@cluj.1

Ludovic Orban: „La Cluj este cel puțin de 20 de ani blat între Boc, Tișe și PSD” #cluj #clujnapoca #clujnapoca_city #clujnapoca_city♥️ #usr #usrcluj #blat #grupuldelacluj

♬ sunet original – Cluj 1 – Cluj 1

Emil Boc, actualul „politician de dreapta” a fost secretar al Uniunii Tineretului Comunist (UTC) la Liceul Teoretic Gheorghe Șincai din Cluj-Napoca, iar în 1987, în timp ce era student în anul I la Facultatea de Istorie-Filozofie, a fost ales vicepreședinte al Uniunii Asociațiilor Studenților Comuniști (UASCR) din cadrul Universității Babeș Bolyai din Cluj-Napoca.

În anul Revoluției, Boc a fost ales președinte al Uniunii Asociațiilor Studenților Comuniști din Centrul Universitar Cluj-Napoca, succedându-i in aceasta funcție lui Ioan Rus (omul lui Țiriac de la Cluj), care a devenit ulterior un important lider al PSD (vicepreședinte național) și vicepremier și ministru în mai multe guverne PDSR, PSD. Boc a avut o carieră politică și mai fulgerătoare în perioada postdecembristă, devenind președinte al PDL și prim-ministru al Guvernului României în perioada de apogeu a regimului băsist (2008-2012).

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *