Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Maria Forna: Clujul a devenit locul unde orice tânăr și-ar dori să trăiască și să muncească

Consilierul județean Maria Forna, unul dintre cei mai harnici aleși județeni ai Clujului, va candida din nou pe lista PNL la Consiliul Județean Cluj. Maria Forna s-a remarcat în mandatul 2020-2024 prin lupta contra flagelului drogurilor care afectează și tinerii clujeni.

„Astăzi a avut loc, la Biroul Electoral Județean, depunerea candidaturilor consilierilor județeni ai PNL Cluj și a candidaturii președintelui Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe, pentru un nou mandat.

La alegerile locale ‪din 9 iunie‬ voi candida pentru încă un mandat, din partea PNL Cluj, pe lista de consilieri județeni. Consider că, în mandatul 2020-2024, am depus toată eforturile astfel încât să reprezint cât mai bine interesele clujenilor și să contribui, alături de echipa condusă de președintele Alin Tișe, la dezvoltarea județului nostru.

Clujul anului 2024 este un județ cu adevărat european, cu o infrastructură de transport modernă, cu obiective turistice bine puse în valoare, cu parcuri industriale și facilități economice pentru IMM-uri, cu infrastructură medicală performantă, cu instituții de educație la standarde occidentale, cu cea mai mare absorbție a fondurilor europene dintre toate Consiliile Județene din țară. Cu alte cuvinte, județul Cluj a devenit locul unde orice tânăr și orice român și-ar dori să trăiască și să muncească.

Toate aceste realizări au fost posibile datorită parteneriatului strâns, pe de-o parte între domnul președinte Alin Tișe, domnul primar Emil Boc, domnul europarlamentar Daniel Buda, parlamentarii, primarii, consilierii județeni și locali ai PNL Cluj, reprezentanții PNL în Guvernul României și, pe de altă parte, cetățenii județului Cluj.

Sunt onorată să fac parte din această echipă care a dovedit că poate pune județul nostru pe harta europeană a regiunilor dezvoltate. Performanța administrativă de la nivelul județului Cluj trebuie continuată și în mandatul 2024-2028!” a anunțat Maria Forna.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *