Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Primăvară în Huedin: Tinerii social-democrați au organizat o acțiune de ecologizare

Tinerii social-democrați au organizat o acțiune de ecologizare, duminică, 21 aprilie, alături de candidata PSD la primărie, Oana Goga, colegii din PSD Huedin și TSD Gârbău și Poieni

„Astăzi organizația PSD Huedin, impreună cu TSD, OFSD și OPSD Huedin, dar și cu ajutorul colegilor din TSD Gârbău și Poieni, a organizat o acțiune de ecologizare! Am adunat saci întregi de deșeuri și am făcut un pas important spre îmbunătățirea stării mediului înconjurător.

Importanța unei astfel de acțiuni nu poate fi subestimată. Fiecare gest contează în lupta pentru un mediu mai curat și mai sănătos. De la reducerea poluării la protejarea habitatelor naturale și a biodiversității, fiecare părticică de deșeu colectată face o diferență.

Prin această acțiune, am demonstrat că suntem o organizație unită și hotărâtă să protejăm mediul înconjurător pentru generațiile viitoare.

Dar nu ne oprim aici! Este important să continuăm să fim responsabili și să adoptăm practici durabile în viața de zi cu zi.

Mulțumim tuturor celor implicați și să ne inspirăm reciproc să continuăm să acționăm pentru un mediu mai curat și mai sănătos!” au precizat tinerii social-democrați.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *