Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Crișciorul câștigă un proiect important: Liceul Tehnologic „Crișan” este inclus în programul național „masă sănătoasă”

Crișciorul câștigă un proiect important: Liceul Tehnologic „Crișan” este inclus în programul național „masă sănătoasă” cu ajutorul Consiliului Județean Hunedoara – Laurențiu Nistor și mai ales a primarului Ovidiu Furdui.

Comuna Crișcior se îmbracă într-o mantie de generozitate și devotament către viitorul său luminos! Liceul Tehnologic „Crișan” Crișcior este inclus ca beneficiar în  Programul național ,,Masă sănătoasă” în anul 2024.

Conform HG nr. 177/28.02.2024, pentru anul 2024 este alocată suma de 1.064.000 lei pentru un număr de 479 beneficiari.

Achiziția este necesară pentru implementarea Programului național „Masă sănătoasă” aprobat prin Hotărârea nr. 24 din 11 ianuarie 2024 care are ca scop sprijinirea accesului la educație al tuturor copiilor.

Având în vedere faptul că Liceul Tehnologic „Crișan” Crișcior nu dispune în prezent de cantină sau spații amenajabile în scopul servirii mesei calde la sediul în care își desfășoară activitatea, s-a optat ca suportul alimentar să fie masă caldă, în regim catering,  conform art.3 alin. 1, lit.b din H.G 24/2024.

„Cu inimile deschise și brațele întinse, suntem încântați să anunțăm că, începând cu data de 08 mai 2024, fiecare copil înscrie la școlile noastre, va fi îmbrățișat de căldura și bunătatea unei mese calde, pregătită cu dragoste și grijă.

Suntem profund recunoscători pentru eforturile remarcabile ale Consiliului Județean în colaborare cu Primăria Comunei Crișcior, care au făcut posibilă realizarea acestui proiect de anvergură, demonstrând angajamentul lor ferm față de bunăstarea și educația copiilor noștri.

Această inițiativă este un simbol al angajamentului nostru față de generațiile viitoare, o promisiune solemnă că fiecare copil merită să simtă susținerea și încurajarea noastră în călătoria lor spre cunoaștere și creștere personală.

Prin această acțiune nobilă, nu numai că alimentăm corpurile copiilor noștri, ci și sufletele lor, semănând semințele solidarității și compasiunii în inimile noastre și în țesătura comunității noastre.

Împreună, punem bazele unei societăți mai puternice și mai unite, unde niciun copil nu va fi lăsat în urmă, ci va fi încurajat și sprijinit să atingă stelele” au anunțat oficialii Liceului Tehnologic „Crișan” Crișcior.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *