Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

(VIDEO) Dosarele X la Brad. Matei: „Criblura dispăruse, strada se dăduse de trei ori peste cap și revenise la stadiul inițial”

Consilierul local USR, Raul Matei, critică exectivul primăriei Brad cu privire la faptul că nu și-a ținut cuvântul cu privire la pietruirea unei străzi.

„Când minciuna a devenit un mod de viață al executivului municipiului Brad.

Îmi voi îndeplini atribuțiile de consilier local până în ultima oră de mandat cu aceeași ardoare și abnegație ca în prima zi.

În data de 18 martie 2024 îi aduceam la cunoștință în privat, atenție nu plublic, nu pe Facebook, viceprimarului Oprișa situația unor familii care erau obligate să își trimită copiii prin noroi la școală, ei înșiși să parcurgă strada care duce la casele lor prin glod și i-am sugerat să rezolve problema în liniște, să nu ies eu public cu ea.

Înainte de începerea ședintei ordinare de Consiliu Local de luna trecută din data de 21 martie, adică joia, domnul viceprimar mă asigura că în prima zi de luni, adică 25 martie strada va fi pietruită. Oamenii atât au cerut: o mașină de piatră, pe care s-au oferit, dacă e cazul, să o împrăștie chiar ei cu lopata.

Domnul primar a aflat că acești oameni au luat legătura cu mine, s-a deplasat la fața locului și i-a certat zdravăn. Fapt adus la cunostința mea de ei.

I-am atras atenția în ședința de Consiliu Local domnului primar că nu este în regulă cum procedează, cum își permite să îi certe și că mai sper să nu se răzbune pe ei și să nu-și țină cuvântul.

A trecut mai bine de o lună de la promisiunea primarului și a viceprimarului și strada a rămas tot la nivel de noroi. În tot acest timp oamenii mă sunau săptămânal să mă întrebe în care zi de luni se va întâmpla minunea.

Astăzi, la punctul diverse, le aduc din nou la cunoștință domnului primar și viceprimar faptul că nu și-au ținut cuvântul și s-au răzbunat pe acei brădeni simpli.

Ceea ce a urmat însă m-a șocat. Domnul Oprișa mi-a spus că problema s-a rezolvat astăzi, strada are la acest moment nu piatră, ci frizură. Primarul în tot acest timp făcea bășcălie la adresa mea.

Bineînțeles că nu pun preț pe cuvântul lor, iar după încheierea ședinței de Consiliu Local m-am deplasat imediat la locul cu pricina și am văzut minunea: criblura dispăruse, strada se dăduse de trei ori peste cap și revenise la stadiul inițial.

Cum poți să minți public cu atâta dezinvoltură ? Ăștia cred că au în ADN numai cromozomi de minciună.

Oricum lucrurile sunt simple în cazul PNL și PSD Brad.

Ei au făcut tot timpul blat. Au avut înțelegeri și agreeeri în spate dintotdeauna la nivel de conduceri locale.

Dacă sunteți liberali în gândire și vreți să dați votul PNL Brad, acesta va ajunge fără echivoc la PSD Brad. Deci dacă votezi PNL, de fapt votezi PSD și viceversa.

Uitați-vă cu câtă dezinvoltură minte domnul viceprimar că a ,,rezolvat” problema. Este discipolul de succes al primarului Cazacu.

Și cică el e devotat brădenilor și candidează împotriva acestuia din urmă pentru un mandat de primar.

Când stai patru ani în umbra marelui urs exact în așa ceva te transformi, în ceva foarte urât” a precizat Raul Matei.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *