Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

A fost lansată filiala Partidului Republican în Cluj: Fostul deputat Mircea Vicențiu Irimie este șeful filialei!

A fost lansată filiala Partidului Republican în Cluj: Fostul deputat Mircea Vicențiu Irimie este șeful filialei!

Partidul Republican din România a organizat sâmbătă, 28 octombrie, lansarea oficială a filialei județene Cluj, un loc încărcat de patriotism şi credință. La evenimentul de lansare au participat aproximativ 500 de republicani clujeni.

În cadrul mesajului său, Mircea Vicențiu Irimie, președintele filialei Cluj, a arătat că în inima României „județul Cluj este un simbol al solidarității și progresului social, iar împreună putem construi un viitor sigur pentru toți românii”.

George Simion, președintele AUR, a declarat că Alianța AUR va crea „un precedent în politica românească anul viitor.” „Vom fi pe primul loc la toate alegerile și vom obține acel 50%+1 din voturi care să ne ferească de unul din cancerele care au distrus România în ultimii 33 de ani. Vom face echipă. (…) Am mare nădejde în dumneavoastră pentru că sunteți români care o să dea o lecție celor care sunt supuși la înaltele porți de astăzi”, a spus liderul AUR.

Președintele Partidului Republican, Marian Cucșa, a declarat participanților prezenți la eveniment că se bucură că în filiala Cluj a partidului sunt „oameni serioși, oameni care iubesc Clujul, care iubesc țara”. „Țelul nostru ca suveraniști, ca patrioți este să dăm șansă generațiilor viitoare, să le lăsăm o Românie mai bună decât o avem astăzi. Și putem să o facem. Putem să o facem pentru că alături de republicani, de AUR, de țărăniști sunt zeci și sute de mii de oameni care își doresc o Românie mai bună. Sunt atâtea milioane de români care așteaptă această rază de speranță”, le-a transmis celor prezenți Marian Cucșa.

Evenimentul a fost moderat de către secretarul general al Partidului Republican, Ionel Petre. Au mai fost prezenți la evenimentul de la Cluj Ioana Ramona Bruynseels,  președinta organizatiei de femei AUR, Daniela Călin – președinta organizatiei de femei a Partidului Republican,  Ionel Ciupe – prim vicepresedinte al Partidului Republican.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *