Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Alt cutremur în poliție: Șeful IPJ Alba, Florin Dogaru, a fost schimbat din funcție! Atribuțiile sale au fost preluate de Darius Vasile Bic!

Alt cutremur în poliție: Șeful IPJ Alba, Florin Dogaru, a fost schimbat din funcție! Atribuțiile sale au fost preluate de Darius Vasile Bic!

Schimbări la șefia Inspectoratului de Poliție Județean Alba: Comisarul șef Florin Dogaru a fost înlocuit din funcție, au transmis miercuri, 19 iunie, pentru Apuseni Info, surse din cadrul instituției.

Înainte de a ocupa această funcție, el a fost preț de mai bine de 10 ani șeful şeful Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din IPJ Alba.

Loading

1 thought on “Alt cutremur în poliție: Șeful IPJ Alba, Florin Dogaru, a fost schimbat din funcție! Atribuțiile sale au fost preluate de Darius Vasile Bic!

  1. Va rog facti public CAZUL MEU . Aici sunt implicati jumatate din Politisti dela IPJ ALB . Pentru cercetarile facute de ei au inventat UN Codul de procedura penala SPECIAL . Au cetcetat UCIDEREA TATALUI MEU la IPJ Alba FAPTA FIIND PERECUTA IN JUDETUL HARGHITA . AICI ESTE MAFIA ADEVARATA . Apoi au acopetit tentativa mea de ortavire ca sa inchida cazul si la fel este si la IPJ Timis , IPJ Cluj IPJ Mures ,IPJ Harghita si Poltia Municipiului Bucuresti . si la toate Parchetele si instantele .SCRIETI DESPRE ASTA CRIMA ORGANIZATA TRANSFRONTALIERA FACUTA DE O RETEA DE PEDOFILIE DIN GERMANIA SUSTINUTA SI DIRIJATA CU ACORD DE LA COTROCENI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *