Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

AUR Bihor: În bazinele de înot din Beiuș, Ștei și Nucet, pentru care s-au cheltuit milioane de lei stau doar… broaștele.

AUR Bihor: În bazinele de înot din Beiuș, Ștei și Nucet, pentru care s-au cheltuit milioane de lei stau doar… broaștele.

AUR Bihor atrage atenția asupra unui subiect revoltător și hazliu deodată: în bazinele de înot din Beiuș, Ștei și Nucet, pentru care s-au cheltuit milioane de lei stau doar… broaștele.

„În bazine pentru care s-au cheltuit milioane de lei din banii noștri stau doar… broaștele.

Au fost alocați milioane de lei din bugetul judeţului pentru a construi bazine didactice de înot. Deși bazinele sunt gata de aproximativ un an de zile, în orașele Beiuş, Nucet şi Ştei au rămas nefuncționale.

Primarul PNL din Beiuș, Gabriel Popa a justificat faptul că bazinul nu funcționează prin modificarea ulterioară a instalației de încălzire, dar nici după efectuarea modificărilor bazinul nu a fost dat în folosință.

Mircea Tuduce, primarul PSD din Nucet, susține că sunt defecțiuni la membrane, iar primarul liberal din Ștei a dat vina tot pe constructori. Firma de construcție, însă, a demonstrat că acuzațiile primarilor sunt false.

Din contră, constructorul a afirmat că Primăria condusă de Tuduce a fost, pur şi simplu, nepăsătoare: „La două luni după predare, am fost la bazin, erau broaşte în el şi nici măcar un geam deschis, pentru aerisire”.

Primăriilor nu le-a păsat destul de bani cetățenilor aruncați în vânt sau de sănătatea celor care ar putea beneficia de aceste bazine încât să facă micile demersuri necesare pentru a le da în folosință.

Bănuim că acești primari nu mai au pretenția de a fi votați și în 2024” arată oficialii AUR Bihor.

Loading

1 thought on “AUR Bihor: În bazinele de înot din Beiuș, Ștei și Nucet, pentru care s-au cheltuit milioane de lei stau doar… broaștele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *