Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Cel mai frumos vânător din Ardeal, după tânăra ucisă de urs: Nu vă este rușine să ne mai numiți criminali?

Cel mai frumos vânător din Ardeal, după tânăra ucisă de urs: Nu vă este rușine să ne mai numiți criminali?

Rocsana Contraș, paramedic la Salvamont-Salvaspeo Cluj, șef la Arii Protejate Cheile Turzii – Cheile Turenilor și totodată vânător, a avut o poziție categorică față de cei care acuză vânătorii că sunt barbari, expunând cazul tinerei de 19 ani omorâtă de urs într-un mod brutal.

Turista de pe Jepii Mici a fost mâncată de urs! AȚI ÎNȚELES ?!?!

Din păcate politicile Facebook nu permit să atașăm poze explicite dar vă spun eu! Nu atacată! Nu omorâtă!

A fost dezmembrată, ciopârțită ! 19 ani avea fata !!!!! De vârsta fetei mele !!!

Oare nu vă este rușine să ne mai numiți criminali? Îmi este greață de “propuneri de proiecte de lege” !!!!!

Ursul care a atacat pe Jepii Mici nu era femelă! Tinerii erau pe un traseu turistic marcat!

Nu îmi e rușine că sunt vânător într-o țară care nu pune preț pe viețile omenești și copiii sunt uciși pe potecile turistice!

Nu mai fandați și jonglati cu expresii “leziuni incompatibile cu viața”

Copila aceea a fost sfâșiată, dezbrăcată, rupte bucăți din ea și încă “se caută soluții” și “se consultă” Comisia Europeană pentru“gestionarea” populației de urs.

Câte tragedii mai trebuie să se întâmple? Trebuie să ne creștem copiii la mall ca să fie în siguranță??

Îmi e scârbă de ce se întâmplă în ȚARA MEA! Patriotismul se manifestă fluturând tricolorul la Euro…. 

Dacă era copilul vostru acolo, mai cereați relocarea ursului? Dacă între urs si copilul tău, aș sta eu cu arma în mână, tot așa m-ai înjura ? Cât vă mai ascundeți după statistici?” scrie Contras pe o rețea de socializare.

Loading

3 thoughts on “Cel mai frumos vânător din Ardeal, după tânăra ucisă de urs: Nu vă este rușine să ne mai numiți criminali?

  1. This beautiful hunting woman slapped the decision-making factors in this country.You have cut down the forests, the bears’ hunting ground has narrowed, they have to feed themselves and they also feed on humans. If you are not able to manage the problem, close the mountain tourist routes or resign. The European collective farm has no right over our lives

  2. Doamna ,,Vanator,, de penisuri masculine, tanara a cazut de la 120m inaltime.Vreti sa va arat ce se intampla cu un corp care are impact cu solul de la 40m? Explodeaza carnea,exact ce ai vazut matale acolo.

  3. Din punct de vedere psihic este clar de ce vânătorii doresc să ucidă animalele. Dacă nu ar face-o, ar ucide oameni. Ar fi bine ca dna din imagini să treacă și pe la psihiatru. Limbajul ei și ura arată clar necesitatea controlului psihiatric.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *