Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Claudiu Târziu (AUR): Tinerii care sunt astăzi în sălile de examen vor prelua frâiele României!

Claudiu Târziu (AUR): Tinerii care sunt astăzi în sălile de examen vor prelua frâiele României!

Președintele Consiliului Național de Conducere al Alianței pentru Unirea Românilor, europarlamentarul Claudiu Târziu, urează succes tinerilor care susțin, începând de astăzi, Bacalaureatul, menționând totodată condițiile dificile în care au învățat cei din această promoție.

Promoția 2024 susține astăzi prima dintre cele trei probe scrise ale Bacalaureatului. Oricare vor fi rezultatele obținute la finalul examenului, trebuie sa fim conștienți și să ne asumăm răspunderea pentru faptul că este o generație care a făcut primul an de liceu și un semestru din clasa a X-a în izolare la domiciliu. Sunt copiii pe care s-au experimentat reformele inițiate de lunatecii care au condus Ministerul Educației, Guvernul, Parlamentul și partidele politice la guvernare în ultimii 12 ani “, a precizat Claudiu Târziu.

Președintele CNC, a mai menționat că absolvenții de astăzi, reprezintă viitorul țării, iar ei vor reflecta atunci, ceea ce au cultivat astăzi cei aflați la putere.

Mai mult ca oricând, azi este ziua în care o întreaga generație de politicieni dă examenul de maturitate. Oricare va fi rezultatul bac-ui 2024, absolvenții care sunt astăzi în sălile de examen vor prelua frâiele României peste 20 de ani. Atunci, cei care au crescut acești copii vor primi înapoi afecțiunea, grija și responsabilitatea pe care le-au cultivat în anii în care au avut toată puterea. Succes, copii!“, a transmis Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere al AUR și europarlamentar.

Loading

1 thought on “Claudiu Târziu (AUR): Tinerii care sunt astăzi în sălile de examen vor prelua frâiele României!

  1. Păcat că cei cu studii superioare nu mai sunt preferate,cel puțin la ApaPROD…atat s-a putut…

    Cineva spunea , odată,că apocalipsa va veni atunci când cei cu liceu ii vor conduce pe cei cu studii superioare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *