Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

DN74, Brad – Crișcior este în etapa turnării stratului final de asfalt! L-ați criticat de pomană pe Cazacu

DN74, Brad – Crișcior este în etapa turnării stratului final de asfalt! L-ați criticat de pomană pe Cazacu

foto: Cazacu Florin

Deci, nu comentăm prea mult activitatea politică a dlui. Cazacu, de la Brad, pentru că este cu plusuri și minusuri iar după ce din nou a câștigat cu peste 55% alegerile, spulberându-i pe contracandidați, analiza este inutilă. Însă, în speța DN74, omul a fost înjurat pe nedrept, de parcă avea asfalt în buzunar și se huzurea să nu-l arunce pe carosabil, ca să-l ducă acasă să-și facă tort din dânsul.

Bun. Îi înțelegem și pe brădeni că-și distrugeau mașinile în „cimitirul de mașini” DN74, dar să nu uităm că drumul a arătat așa din cauza unui proiect care prevedea modernizarea unor utilități, apoi un premier liberal neprietenos i-a tăiat lui Cazacu prima finanțare a proiectului.

Astăzi, Cazacu a făcut un anunț așteptat de brădeni și ne bucurăm că drumul Brad – Crișcior a intrat într-o etapă normală de folosință / circulare.

„Drumul Național 74, segmentul Brad-Crișcior este în etapa turnării stratului final de asfalt!

In cursul lunii iulie se vor finaliza in mare parte principalele tipuri de lucrări din acest mare proiect.

In perioada imediat următoare vor incepe lucrările în zona intersecției DN74 cu DN 76 din centrul municipiului Brad și lucrările la sensul giratoriu de la intersectia străzilor Libertății cu str. Cuza Vodă a anunțat Florin Cazacu.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *