Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Flagelul consumului de droguri, dezbătut în Arad. Faur: Susținem un stil de viață sănătos, fără droguri și fără excese

Flagelul consumului de droguri, dezbătut în Arad. Faur: Susținem un stil de viață sănătos, fără droguri și fără excese

Tinerii liberali arădeni au relansat un vechi concept al PNL: Cafeneaua Liberală, un for de dezbatere cu privire la probleme de interes pentru societate. Tema aleasă, spune președintele TNL Arad Bogdan Faur a fost problema drogurilor. 

„Vrem să abordăm probleme pozitive dar, din păcate, în rândul tinerilor sunt probleme cu drogurile, care cauzează tragedii. Am invitat la Cafeneaua Liberală colegi de-ai noștri medici, care au vorbit despre efectele negative ale consumului de droguri, dar și despre consumul de țigări și consumul excesiv de alcool. Medicii au făcut recomandări pentru un stil de viață sănătos, fără droguri și fără excese, care permit o dezvoltare personală armonioasă”, a spus Bogdan Faur.

Tinerii medici care au vorbit sunt Iulia Groza – medic rezident cardiologie, Elena-Bianca Ianculescu – medic rezident anestezie și terapie intensivă și Alexandru Ianculescu – medic rezident neurologie.

„Trăim vremuri în care trebuie să luăm atitudine și să tratăm cu seriozitate problema abuzului de substanțe interzise, alcool și tutun. Am văzut prea multe vieți distruse, prea mulți copii care au contact cu așa ceva și nu putem sta nepăsători în fața unui pericol pentru societatea noastră. TNL Arad consideră o prioritate sănătatea comunității noastre și facem tot ce ne stă în putință să ajutăm”, a declarat Radu Mateuț, președintele TNL Municipiul Arad.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *