Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara, va fi declarat cetățean de onoare al Hunedoarei

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara, va fi declarat cetățean de onoare al Hunedoarei

Şedinţă festivă a Consiliului Local Hunedoara pentru acordarea titlului de „Cetăţean de onoare” domnului Florin Maxim. Şedinţa va avea loc în Sala Mare a Casei de Cultură, vineri – 24 mai 2024, ora 12.00. Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.

„Consiliul Local va supune la vot acordarea titlului de „Cetăţean de onoare al municipiului Hunedoara” domnului Florin Sandu Maxim, antrenor principal al echipei Corvinul 1921 Hunedoara.

Proiectul de hotărâre iniţiat de primarul Dan Bobouţanu va fi supus atenţiei consilierilor locali în cadrul unei şedinţe festive ce se va desfâşura vineri, 24 mai 2024, cu începere de la ora 12.00, în Sala Mare a Casei de Cultură.

În cadrul aceleiaşi şedinţe, componenţii echipei de fotbal şi membrii staff-ului clubului vor primi diplome de excelenţă acordate de Primăria municipiului Hunedoara.

La şedinţa festivă sunt invitaţi toţi hunedorenii interesaţi. Accesul va fi liber, în limita celor aproximativ 420 de locuri care vor fi disponibile pentru public, în sală. Vă aşteptăm!” au anunțat oficialii primăriei Hunedoara.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *