Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Gelozia și nesiguranța de sine l-au turbat: Un bărbat din Sebeș a ajuns în arest după ce și-a agresat soția!

Gelozia și nesiguranța de sine l-au turbat: Un bărbat din Sebeș a ajuns în arest după ce și-a agresat soția!

La data de 19 iunie 2024, polițiștii din Sebeș au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 51 de ani, din municipiul Sebeș, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, la data de 19 iunie 2024, s-ar fi deplasat împreună cu soția sa în zona Râpei Roșii din apropierea municipiului Sebeș unde, pe fondul geloziei, ar fi agresat-o.

Femeia a fost transportată la spital, iar în urma examinării medico- legale a rezultat că ar avea nevoie de 45- 50 de zile de îngrijiri medicale.

 În cursul zilei de azi, 20 iunie, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Loading

2 thoughts on “Gelozia și nesiguranța de sine l-au turbat: Un bărbat din Sebeș a ajuns în arest după ce și-a agresat soția!

  1. Buna este un nebun toata viaza sio terorizat familia o batuto cu pumni si cu bata si pe urma si cu piatra si o asteptat sa moara in chinuri dar noroc ca am ajuns noi la timp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *