Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Incendiu la o gospodărie din Apateu, provocat de un trăsnet

Incendiu la o gospodărie din Apateu, provocat de un trăsnet

În seara zilei de miercuri, 23 august a.c., pompierii militari orădeni au acționat pentru stingerea unui incendiu produs, cel mai probabil, de un trăsnet, la o gospodărie din localitatea Apateu, comuna Nojorid.

Apelul care sesiza producerea evenimentului a fost primit în dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor, în jurul orei 22.50, la adresa indicată de apelant fiind mobilizate imediat, două echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului 1 Oradea.

La sosirea forțelor de intervenție, ardea violent o magazie din cadrul gospodăriei, în care erau depozitate mai multe tone de peleți, flăcările amenințând să se propage la utilaje și unelte agricole aflate în proximitatea focarelor.

Incendiul a fost stins în aproximativ 25 de minute, pompierii reușind să salveze un tractor, un plug și alte utilaje aflate lângă construcția în flăcări.

În urma evenimentului au ars magazia și bunuri depozitate în interiorul acesteia (circa șase tone peleți și diferite scule).

Din fericire, nu au existat persoane rănite.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *