Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Iustin Cionca: „Petrișul arată din ce în ce mai bine. Am luat la pas șantierele din comună”

Iustin Cionca: „Petrișul arată din ce în ce mai bine. Am luat la pas șantierele din comună”

Președinte Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, a anunțat că Petrișul arată din ce în ce mai bine după ce a luat la pas șantierele din comună, îndiguirea, regularizarea pârâului, asfaltările, restaurarea bisericii.

„PNL va câștiga alegerile la Petriș! Îl felicit pe primarul Ionel Berari pentru lucrările istorice care au început în ultimii ani la Petriș! Împreună, am bătut la pas șantierele din comună, îndiguirea, regularizarea pârâului, asfaltările, restaurarea bisericii. Petrișul arată din ce în ce mai bine, cu asfalt nou acolo unde oamenii credeau că vor circula toată viața doar pe pietre!

Da, construim la Petriș și am mare încredere și în investitorii care au preluat castelul și care, așa cum am discutat la Consiliul Județean, au un plan de afaceri care nu doar va oferi locuri de muncă pentru localnici, dar poate transforma comuna într-un punct internațional de atracție, să dezvolte serviciile și să fie o sursă de câștig în plus pentru oamenii locului.

Câștigăm primăria și, așa cum se întâmplă și în celelalte comune unde primarii sunt parteneri cu președintele Consiliului Județean, accelerăm ritmul! Da, construim și după alegerile din 9 iunie, iar pentru rezultate mai bune, muncim în echipă pentru Petriș și satele aparținătoare!

Atunci când spunem că ne dorim să construim și la Petriș, nu o putem face izolați, individual, fără o echipă din administrația locală care să colaboreze cu Consiliul Județean. Este și în interesul locuitorilor (iar asta se vede în comunitățile conduse de primari care au o bună comunicare și colaborare cu Consiliul Județean) dar este și în interesul întregului județ, care se întărește și devine mai atractiv, mai competitiv.

Valea Mureșului este un punct strategic pentru noi, fiindcă are cel mai mare potențial de dezvoltare. În următorii ani urmează investiții foarte mari, care se adaugă la ceea ce am finanțat până acum la Petriș. Aș aminti doar unul dintre cele mai ambițioase proiecte ale noastre: drumul regelui, care va lega comuna de județul Hunedoara printr-un drum foarte bun, pentru prima oară în existența sa!

Da, construim în continuare și pentru Petriș, și pentru județul Arad! În echipă, președintele Consiliului Județean, primarul din Petriș, dumneavoastră, construim ceea ce este nevoie pentru următorii patru ani!” a anunțat liderul Aradului, Iustin Cionca.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *