Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Liceul Teoretic din Hațeg a primit Ordinul „Meritul pentru Învățământ în Grad de Cavaler”

Liceul Teoretic din Hațeg a primit Ordinul „Meritul pentru Învățământ în Grad de Cavaler”

La finalul anului trecut, Liceul Teoretic „Ion Constantin Brătianu” Hațeg a primit Ordinul ,,Meritul pentru Învățământ în Grad de Cavaler „. Ceremonia a avut loc la Palatul Cotroceni.

Preşedintele Klaus Iohannis a decorat într-o ceremonie care a avut loc la Palatul Cotroceni, mai multe personalităţi civile cu prilejul Zilei Naţionale a României.

„Vă felicit şi trebuie să vă spun că mi-a făcut mare plăcere să vă decorez. Proveniţi din mediul educaţional, sanitar şi de cercetare şi cu ocazia sărbătorii naţionale am decis să vă acord aceste distincţii persoanelor, respectiv instituţiilor, dar cum persoanele sunt parte din echipe în instituţii şi instituţiile sunt conduse de echipe şi persoane, cred că vă daţi seama că, în realitate, reprezentaţi astăzi întregul mediu în care vă desfăşuraţi activitatea. În acest sens, felicitări dumneavoastră, colegelor şi colegilor dumneavoastră, elevelor şi elevilor cu care lucraţi! Vă doresc multă sănătate şi, cu ocazia zilei de Sfântul Andrei şi mâine, de Zi Naţională, vă doresc un călduros ‘La mulţi ani!’”, a declarat președintele României.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *