Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Mascații au intervenit pentru a aplana un scandal în urma unui accident în Oradea

Mascații au intervenit pentru a aplana un scandal în urma unui accident în Oradea

Poliția a fost chemată să intervină pe strada Eforie din Oradea, unde a avut loc un accident rutier urmat de o altercație între mai multe persoane.

Conform primelor informații, un bărbat de 41 de ani din Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Eforie, a fost lovit de o mașină condusă de un bărbat de 25 de ani, tot din Oradea. Accidentul nu a rezultat în victime.

„În urma evenimentului rutier, între conducătorii auto și doi bărbați de 28 și 52 de ani, ambii pasagerii din cel de-al doilea autoturism implicat și alte patru persoane cu vârste cuprinse între 22 și 53 de ani, toți din Oradea, rude ale conducătorului primului autoturism, care se aflau la fața locului, s-ar fi declanșat o altercație spontană, pe fondul unor neînțegeri mai vechi.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar în urma administrării probatoriului, polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea au dispus reținerea pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, față de șase dintre persoanele implicate în altercație”, a declarat ofițerul pentru relații publice al IPJ Bihor, agent-șef Alin Laza.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *