Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

O femeie care a încercat să mituiască un polițist din Geoagiu a fost trimisă în judecată

O femeie care a încercat să mituiască un polițist din Geoagiu a fost trimisă în judecată

O femeie din județul Hunedoara a fost trimisă în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, după ce a încercat să mituiască un polițist din Geoagiu.

„Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara au finalizat urmărirea penală și au dispus trimiterea în judecată a inculpatei Ț.A.C., sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită-prev. de art. 290 alin. 1 C.p. rap. rap. la art. 6 din Legea nr. 78/2000.

Din cercetările efectuate în cauză, rezultă că inculpata, cu intenție, în data de 24.03.2024, îu jurul orei 01:00, a promis suma de 10.000 lei martorului C.G.I. – agent de poliție în cadrul Poliției Stațiunii Geoagiu-Formațiunea de Ordine Publică-Compartimentul de Sigurantă Publică și Patrulare, în scopul neîndeplinirii atribuțiilor de serviciu referitoare la fapta ilicită constând în conducerea pe drumurile publice, sub influența alcoolului, a unui autovehicul, identificate în conjunctura opririi în trafic a numitului Ț.F.A. – tatăl inculpatei, sens în care agentul de poliție, prin competențele conferite de funcția încredințată, urma să creeze o situație avantajoasă celui din urmă în procedura de constatare a faptei ilicite, prin neluarea măsurilor legale care se impuneau a fi aplicate în vederea angajării răspunderii incidente”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Polițistul a refuzat însă propunerea, și a făcut un denunț la Serviciul Județean Anticorupție.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *