Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

O femeie din Bistra, Apuseni, a fost violată pe un teren viran: Nimeni nu i-a sărit în ajutor femeii disperate!

O femeie din Bistra, Apuseni, a fost violată pe un teren viran: Nimeni nu i-a sărit în ajutor femeii disperate!

În cursul zilei de marți, 8 august 2023, polițiștii Postului de Poliție Bistra au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, față de un bărbat de 48 de ani, din comuna Roșia de Secaș, care locuia fără forme legale pe raza comunei Bistra, județul Alba.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în noaptea de 07/08 august 2023, în timp ce se afla pe un teren viran de pe raza comunei Bistra, împreună cu o femeie de 41 de ani, din comună, prin constrângere și violență, ar fi întreținut cu aceasta relații sexuale.

În cursul zilei de ieri, 9 august, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, iar ulterior magistrații l-au prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Câmpeni, care a dispus cercetarea sa în stare de arest preventiv, pe numele bărbatului fiind emis un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, pentru viol.

Acesta a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba.

Cercetările sunt continuate.

Update: Conform surselor Apuseni Info odiosul fapt s-a petrecut pe un teren izolat, fără posibilitatea ca femeia să fie scăpată de cruzimea bărbatului.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *