Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Oana Biriș, despre întoarcerea lui Mircia Munean în PNL: Primarul Devei 4×4+2, condamnat penal pentru abuz în serviciu, s-a întors, ieri, „acasă”

Oana Biriș, despre întoarcerea lui Mircia Munean în PNL: Primarul Devei 4×4+2, condamnat penal pentru abuz în serviciu, s-a întors, ieri, „acasă”

Președintele USR Hunedoara, Oara Biriș, a comentat în termeni duri întoarcea lui Mircia Muntean în PNL.

<<Primarul Devei 4×4+2, condamnat penal pentru abuz în serviciu, s-a întors, ieri, „acasă”.

După o serie de reconfigurări de traseu pe la UNPR-PDL-PSD-PSRo-PUsl-PER și ANȚ, a revenit la prima iubire, PNL.

„nu poate deveni mem­bru al partidului o persoană condamnată penal pentru infracțiuni de corupție sau alte infracțiuni săvârșite cu intenție” scrie în statutul PNL.

De ce încalcă PNL Hunedoara statutul, cu atât mai mult că Mircia Muntean nu are dreptul de a candida anul viitor? Pentru câteva voturi în plus, care speră să îi asigure păstrarea scaunului de primar în municipiul reședință de județ.

De ce face Mircia Muntean această mutare, după ce „s-a războit” ani de zile cu PNL? Pentru că locul negociat la această „masă” promite să-i ofere cel mai bun „meniu”.

Urmează Mircea Ioan Moloț, a cărui influență oricum nu a plecat, de fapt, niciodată din PNL. Ambele reachiziții erau doar chestiune de timp dacă m-ați fi întrebat chiar și în 2019.

Ei nu au nici un scrupul, după cum bine vedeți. Dar stă în puterea voastră să le stricați calculele anul viitor>> a scris Biriș pe o rețea de socializare.

Pe acest subiect mai puteți citi – De ce te-ai întors Mircia în PNL? Care este miza? Revine și Moloț în PNL Hunedoara?

Pe acest subiect mai puteți citi – Mircia Muntean reintră în forță în politică! Stănescu: Este, începând de astăzi, membru al PNL Hunedoara!

Loading

1 thought on “Oana Biriș, despre întoarcerea lui Mircia Munean în PNL: Primarul Devei 4×4+2, condamnat penal pentru abuz în serviciu, s-a întors, ieri, „acasă”

  1. Cel mai bun primar ce la avut Deva, fortaaaaaaaaaa Mircia suntem cu tine, sa scapam de nulitatile astea de acuma, puscarias cum o fi , da macar Deva pe vremea lui era super, ce ati facuti voi dupa Munteanu? NIMIC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *