Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Polițiștii au depistat un tânăr „paralizat” la volan, cu o țigară între degete, în Simeria. Ce măsuri au luat?

Polițiștii au depistat un tânăr „paralizat” la volan, cu o țigară între degete, în Simeria. Ce măsuri au luat?

În data de 22 iunie 2024, ora 14:28, Poliția Orașului Simeria a fost sesizată cu privire la faptul că un conducător auto aflat la volanul unui autoturism, pe strada 1 Decembrie, din orașul Simeria, are o stare de sănătate alterată. 

Cu ocazia deplasării la fața locului polițiștii Formațiunii Rutiere au identificat autoturismul în cauză, care staționa pe  strada 1 Decembrie, în zona intersecției cu DN 7, iar conducătorul auto, un tânăr de 28 de ani, din municipiul  Hunedoara era la volan în stare de inconștiență (între degetele mâinii drepte având oțigaretă confecționată manual, consumată parțial).

La scurt timp, la fața locului a sosit un echipaj medical care a preluat persoana în cauză și a transportat-o la o unitate medicală, unde a fost asistată medical și i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii existenței/inexistenței substanțelor psihoactive/alcoolului în organism, iar țigareta confecționată artizanal a fost ridicată pentru continuarea cercetărilor, în contextului dosarului de cercetare penală se va fi instrumentat de polițiștii S.C.C.O. Hunedoara, conform competențelor legale.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *