Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Razie a polițiștilor în Sebiș: Drujbarii din zonă au fost controlați! 208 mașini au fost controlate!

Razie a polițiștilor în Sebiș: Drujbarii din zonă au fost controlați! 208 mașini au fost controlate!

Sub coordonarea Serviciului de Ordine Publică, polițiștii orașului Sebiș, ai secțiilor rurale 9 Sebiș și 10 Gurahonţ, împreună cu cei ai Serviciului Rutier, polițiști economici, luptători SAS și jandarmi arădeni, pe raza orașului Sebiș și localităților învecinate, a fost desfășurată o acțiune de amploare.

Activitățile au avut ca scop verificarea respectării legislației în vigoare, descurajarea fenomenului infracțional și reducerea riscului rutier.

În cadrul activităților, au fost legitimate 313 persoane, 112 fiind testate pentru consum de alcool și droguri. Au mai fost verificate 208 vehicule, controlate 16 societăți comerciale, dintre care 8 producători agricoli, și 2 depozite de material lemnos.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 103 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 60.000 de lei, pentru nerespectarea legislației privind circulația pe drumurile publice, ordinea publică, transportul de material lemnos, paza obiectivelor. A fost constatată o infracțiune rutieră.

40 de metri cubi de material lemnos, în valoare totală de aproximativ 8.700 de lei, au fost confiscați. Din cantitatea totală, 15 metri cubi au fost confiscați valoric.

Pentru nereguli privind înregistrarea vânzărilor prin emiterea de bonuri fiscale, au fost ridicați în vederea confiscării aproximativ 450 de lei.

Acțiunile de amploare se desfășoară permanent, în toate orașele din județ, dar și în municipiul Arad.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *