Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Românii au bani: Maldive, Zanzibar, Seychelles și Mauritius, cele mai căutate țări pentru Revelion!

Românii au bani: Maldive, Zanzibar, Seychelles și Mauritius, cele mai căutate țări pentru Revelion!

Într-un an în care româniii au fost loviți de inflație și creșterea ratelor mulți își plănuiesc concedii în țări exotice precum Maldive, Zanzibar, Seychelles, Mauritius și/sau Republica Dominicană.

Pachetele pentru vacanța de Revelion, conform mai multor agenții de turism, în destinații exotice a crescut cu 10% față de 2022, care este adevărat a fost și un an de final al pandemiei și anul războiului din Ucraina. Românii revin la obiceiurile de consum de dinaintea pandemiei în ceea ce privește călătoriile în țări exotice programate în perioada sărbătorilor de iarnă – Crăciun și Revelion.

În plus, turiștii români sunt dispuși să aloce un buget apropiat celui din 2019 pentru o vacanță exotică deosebită.

Cel mai bine s-au vândut sejururile de iarnă-sărbători în Maldive, Zanzibar, Seychelles, Mauritius și Republica Dominicană. Turiștii care au preferat zboruri mai scurte și au avut în vedere un buget mai mic s-au orientat către Egipt, o altă destinație caldă iubit de mulți europeni, în care temperaturile sunt de 25-26 grade în decembrie-ianuarie, pentru care un pachet de Revelion are tarife începând de la 888 euro de persoană.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *