Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Salina din Deal, de la Brad. Sănătate și relaxare între bulgări de sare din Praid și Himalaya

Salina din Deal, de la Brad. Sănătate și relaxare între bulgări de sare din Praid și  Himalaya

Ingeniozitatea brădenilor nu încetează să uimească, un antreprenor construind în Brad o salină artificială, un loc unde sănătatea și relaxarea sunt pe primul loc, între bulgări de sare de Praid și sare de Himalaya.

Salina din Deal se află pe str. Lunca (Pădurile Bradului), într-un peisaj de poveste înconjurată de coline și păduri cu o priveliște minunată.

Interiorul Salinei este construit din tone de bulgări de sare de Praid și sare de Himalaya, tavanul fiind acoperit cu stalactite care au fost construite cu multă măiestrie iar podeaua este acoperită cu un strat gros de sare de la Ocnele Dej. Interiorul are o temperatură constantă între 18 – 20°C și o umiditate ridicată între 50%-60%.

Aceasta salină, construită artificial, vă stă la dispoziție pentru o cură de sănătate și relaxare.

Pentru toate detaliile și informațiile cu referire la Salina noastră, vă stăm la dispoziție la nr. tel. 0787416683 sau intrați pe pagina de facebook – Salina din Deal. Nu ezitați să ne contactați pentru orice nelămurire.

Beneficiile salinelor în general:

Prin absorbția de către aceste organe, aerosolii aslini realizează acțiunile de dezinfectie, fluidizare a mucoaselor, eliminarea toxinelor, refacerea elasticitații membranelor celulelor, reducerea PH-ului pe ariile organelor de respirație, reducerea și gruparea micro-organismelor iritante, etc.

Prin inhalarea acestor aerosoli, căile respiratorii sunt curatate de focarele de infecție, prezente atat la adulți cât și la copii. Sarea prin natura sa este o substanță bactericidă care nu permite dezvoltarea culturilor microbiene, în multe cazuri comportându-se ca un dezinfectant.

Prin depunerea și absorția ionilor salini, la nivelul căilor respiratorii atăt superioare cât și inferioare,ia naștere efectul de dilutie a depunerilor de impurități sau materie străină corpului uman care provoacă boli și disfuncții respiratorii pornind de la simple răceli, bronșite și chiar astm.

Inspirarea de aerosoli salini este mai mult decât necesară, prin absorbția lor, acționând în primul rând direct asupra mucusului de pe căile respiratorii, realizând astfel extragerea materiilor străine dintre cilii și din micro-cavitățiile tractului respirator, redarea mobilității căilor din tractul respirator, determinând astfel ușurarea progresivă și de lungă durată a respirației, expectorarea pe cale naturală și facilă, eliminarea materiilor alergene sau bacterigene prin fenomenele reflexe de tuse, scurgeri nazale, expectorații etc.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *