Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Sebastian Bradea (USR) pentru Primăria și Consiliul Local Aleșd

Sebastian Bradea (USR) pentru Primăria și Consiliul Local Aleșd

Sunt Sebastian Bradea, un om dedicat familiei, cu o experiență vastă în domeniul achizițiilor. Am lucrat în sectorul privat timp de peste 10 ani.

Vreau să vă asigur că noi, cei din USR, suntem cei care vă vom asculta problemele și vom lupta pentru rezolvarea lor la Primărie și în Consiliul Local. Vrem să rezolvăm marile probleme ale orașului, cum sunt lipsa locurilor de muncă, a infrastructurii moderne, a curățeniei, a spațiilor verzi și de cultură.

Echipa mea este formată din oameni cu experiență în domeniul dezvoltării afacerilor, juridic, achizițiilor și al asistenței sociale. Am mare încredere în ei și sunt convins că împreună vom reuși să facem viața concetățenilor noștri mai bună.

Ce ne dorim pentru Aleșd și localitățile adiacente, principalele noastre linii de dezvoltare sunt:

  1. Locuri de muncă aproape de casă, salarii decente și o dezvoltare economică susținută. Vrem să aducem investitori noi în oraș. Iar timpul pe care acum îl petrecem cu naveta ne dorim să-l petrecem alături de cei dragi.
  2. Infrastructură modernă pentru toți locuitorii. Vom implementa proiecte noi pentru alimentare cu apă,  canalizare, sisteme de captare a apelor pluviale și asfaltare a străzilor. Aceste facilități sunt normale, dar din păcate lipsesc în multe zone și localități din oraș. 
  3. Primărie pentru cetățeni. Când pășim în primărie trebuie sa fim serviți și tratați cu demnitate. Cu toții plătim taxe și merităm servicii publice de calitate. Proiectele derulate în Aleșd se vor face doar după o consultare reală cu aleșdenii.
  4. Educație modernă pentru copiii noștri. Vom dota toate școlile cu aparatură modernă și vom premia performanța, atât în rândul elevilor, cât și în cel al profesorilor. Vom deschide sălile și terenurile de sport după masa pentru tinerii și copiii din oraș. Astfel promovăm un stil de viață sănătos. 
  5. Un oraș curat, cu o viață culturală bogată. Vom munci să avem un oraș curat tot timpul, nu doar cu câteva luni înainte de alegeri. Ne dorim sa aducem curățenia și buna organizare și în cimitire. Deschidem “Casa de cultură Aleșd “ pentru a ne bucura cu toții de arte și spectacole.

Peștiș – infrastructura deficitară

Lipsa sistemelor de canalizare și alimentare cu apă este încă o problemă pentru locuitorii din Peștiș. Din nefericire inundațiile sunt tot mai dese, iar refacerea digurilor și podețelor de pe văile din sat este necesară și un proiect ce trebuie implementat de urgență.

Tinăud – lipsa unei centuri ocolitoare și a parcurilor

În satul copilăriei, oamenii se confruntă cu traficul greu și cu poluarea. E necesară includerea Tinăudului în următorul proiect de centura ocolitoare. Parcul din Tinăud este abandonat de ani de zile, iar tinerii, părinții cu copii mici și bunicii cu nepoții nu au un spațiu amenajat pentru petrecerea timpului liber.

Cartierul Obor- sistemul pluvial, cadastrarea caselor imperative

În ultimii 4 ani cartierul Obor a fost lipsit de investițiile în infrastructură. Este inundat la fiecare ploaie. Este nevoie de cadastrare și de îndiguirea Crișului Repede. Un fapt absurd și agravant pentru oamenii din Obor e și noua “centură” care nu ocolește cartierul, ci îl izolează și mai mult.

Pădurea Neagră, o comunitate uitată de administrația locală din Aleșd. 

Oamenii de aici își doresc să aibă acces la servicii medicale, lucru normal de altfel pentru secolul în care trăim. Din păcate această comunitate nu are farmacii, nici medici, iar dispensarul stă gol. Oamenii sunt izolați deoarece transportul public spre Aleșd circulă doar o dată pe săptămână, iar blocurile sunt într-o stare avansată de degradare. 

Ne dorim să creștem frecvența transportului public, să operaționalizăm dispensarul, să venim cu un proiect de anvelopare a blocurilor, trotuare și spații de relaxare. Și nu în ultimul rând, vrem să punem în valoare Pădurea Neagră, pentru potențialul săuturistic imens.

Dragi prieteni,

Pe 9 iunie avem șansa să facem o schimbare importantă pentru comunitatea noastră. Vă invit să mergeți la vot, să ne sprijiniți, să votați echipa USR. Munca noastră nu ar fi posibilă fără susținerea voastră, iar pentru asta vă mulțumim din inimă!

Fiecare vot contează și fiecare dintre voi poate face diferența. Haideți să construim împreună un viitor mai bun, bazat pe transparență, dreptate și dezvoltare sustenabilă.

Vă mulțumim pentru încrederea voastră și vă așteptăm la urne pe 9 iunie!

Produs de Red Hot Advertising SRL, la comanda USR – Organizația Județeană Bihor, Cod mandatar financiar: 21240009

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *