Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

SONDAJ: Cu ce echipă de fotbal țineți, ”U” Cluj sau CFR Cluj?

SONDAJ: Cu ce echipă de fotbal țineți, ”U” Cluj sau CFR Cluj?

Cluj-Napoca, București și Craiova sunt orașele României care dau cel puțin două echipe în Liga 1. Clujul, are două echipe – ”U” Cluj și CFR Cluj.

În Cluj-Napoca se spune că ”U” Cluj este cea mai iubită echipă, însă există voci care spun că în ultimii ani, CFR Cluj ar avea mai mulți suporteri, deoarece și din alte județe din Ardeal au apărut fani ai campioanei României. Se spune că ”U” este foarte iubită în „orașul mamă”, precum Manchester City și AC Torino, pe când CFR Cluj mai degrabă regional, precum Manchester United și Juventus Torino.

Prin urmare, platforma Cetățeni din Cluj, alături de Apuseni Info propune suporterilor CFR și ”U” din orice colț al lumii, să voteze cu echipa din Cluj pe care o susțin.

Pentru a putea vota, click aici – „Cu ce echipă de fotbal țineți, ”U” Cluj sau CFR Cluj”

9 thoughts on “SONDAJ: Cu ce echipă de fotbal țineți, ”U” Cluj sau CFR Cluj?

  1. UNIVERSITATEA CLUJ NAPOCA CEA MAI FRUMOASĂ ECHIPA DE FOTBAL DIN ROMANIA CU CEI FRUMOSI SUPORTERI DIN ROMANIA U CLUJ NAPOCA ESTE CEA MAI IUBITA ECHIPA DIN ARDEAL HAIDE ,,U”

  2. CFR a adus primele si urmatoarele titluri la Cluj. Cateva cupe si supercupe. Participari in Liga Campionilor pana in grupe. Europa Leagu la fel. Mai nou si conference. IDENTITATEA SE MASOARA IN PERFORMANTA!!!! E clar ca lumina zilei cine e echipa Clujului. Restul e istorie. E neclar de ce unii iubesc doar istoria unei echipe care ,,a fost candva”….dar raman repetenti la istoria tarii, sau a Ardealului….Universitatea va putea deveni echipa Clujului cand cel putin va egala performantele CFR-ului….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *