Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Tinerii AUR se întâlnesc la Neptun. Rotariu: Organizația de tineret pune accent pe pregătirea politică a membrilor săi

Tinerii AUR se întâlnesc la Neptun. Rotariu: Organizația de tineret pune accent pe pregătirea politică a membrilor săi

În acest sfârșit de săptămână, reprezentanți ai Filialei Județene AUR Hunedoara vor participa la două evenimente importante: Conferința Națională AUR de pregătire a alegerilor din 2024, care se va desfășura în Murighiol, județul Tulcea, și Școala Politică ”Tineri pentru România”, care se va desfășura în Neptun – Olimp.

„De asemenea, ne vom deplasa la Constanța, pentru Lansarea regională a listei de candidați a Alianței pentru Unirea Românilor în vederea alegerilor din 2024 pentru Parlamentul European.

Sunt evenimente importante pentru partidul nostru, care ne vor ajuta în perspectiva alegerilor care vor avea loc anul viitor, când, prin oamenii pe care îi vom propune și prin soluțiile pe care le vom oferi, nădăjdium să convingem românii să se dezică de trecutul mediocru și nociv al unei clase politice compromise și să aleagă o viziune în consens cu interesul acestei țări.

Atât la nivel național, cât și la nivel județean, AUR va susține proiecte de pregătire continuă a membrilor săi, în varii domenii de activitate, de colaborare cu specialiști și de promovare a oamenilor pe criteriul meritocrației, al valorii individuale, al demnității și moralității” a anunțat Mircea Nicolae Mincea – vicepresedinte al AUR Hunedoara.

Adelin Rotariu: Organizația de tineret pune accent pe pregătirea politică a membrilor săi

„Voi fi prezent, împreună cu încă nouă tineri din județul Hunedoara, la Neptun, la Școala de Vară “TINERI PENTRU ROMÂNIA”, în perioada 14-17 septembrie 2023.

Pe parcursul celor 4 zile se vor aborda subiecte precum:

  1. Revoluție și restaurație;
  2. Comunicare politica și emoție;
  3. Brand politic: Conduită și comunicare în mediul politic;
  4. Identitatea românească astăzi.

În tot acest timp, vom socializa și vom lucra în echipă cu ceilalți colegi din organizațiile județene ale partidului Alianța pentru Unirea Românilor. Organizația de tineret pune accent pe pregătirea politică a membrilor săi, pe formarea lor în vederea susținerii lor în administrația locală și centrală” a declarat Adelin Rotariu, președintele Organizației de Tineret a AUR Hunedoara.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *