Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Un bărbat din Huedin a fost arestat după ce s-a crezut RAMBO cu mama sa de 80 de ani: A scos cuțitul, de ziceai că lupte cu trupele speciale!

Un bărbat din Huedin a fost arestat după ce s-a crezut RAMBO cu mama sa de 80 de ani: A scos cuțitul, de ziceai că lupte cu trupele speciale!

La data de 21 iunie a.c. polițiștii din cadrul Poliției Orașului Huedin – Secția 8 Poliție Rurală Huedin au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 56 de ani, din Huedin, cercetat sub aspectul infracțiunii de violență în familie.

În fapt, în cursul serii de 20 iunie a.c., polițiștii au fost sesizați de către o femeie, de 80 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în locuința sa din orașul Huedin, fiul acesteia ar fi devenit violent în contextul unor discuții contradictorii, agresând-o cu un obiect tăietor-înțepător și provocându-i o rană la nivelul coapsei stângi.

La față locului a fost direcționat de urgență un echipaj de poliție, identificând imediat bărbatul în cauză, care, la vederea polițiștilor, a devenit violent, însă acesta fost imobilizat de îndată.

În urma evenimentului, femeia a fost transportată la spital, iar față de bărbat, în temeiul probatoriului administrat, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Huedin a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *