Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

X Party & Networking lansează Focus Grup Young Entrepreneurs

X Party & Networking lansează Focus Grup Young Entrepreneurs

Florin Bugnar, ceasul elvețian al industriei de networking din România, fondatorul platformei X Party & Networking propune un nou eveniment inedit – Focus Grup Young Entrepreneurs.

„În calitate de tânăr antreprenor sau viitor antreprenor, un pas important este implicarea în activități de învățare și networking dedicate dezvoltării afacerilor de viitor. Suntem nerăbdători să te avem alături de noi, nu o dată, ci de mai multe ori, în cadrul XPN Focus Grup Young Entrepreneurs care se lansează la data de 15 noiembrie, pentru a descoperi oportunități unice, idei inovatoare și conexiuni valoroase.

Alege să faci parte dintr-o comunitate ce schimbă paradigmele antreprenoriatului!

Pentru a va inscrie in baza noastra de date si a primi notificari in legatura cu editiile viitoare ale evenimentului va invitam sa completati formularul din urmatorul link:
https://mailchi.mp/2e7c3469075c/signupxpartynetworking
arată oficialii X Party & Networking.

𝐒𝐏𝐄𝐀𝐊𝐄𝐑: 𝐑𝐚𝐝𝐮 𝐇𝐨𝐳𝐚 – 𝐆𝐞𝐧𝐞𝐫𝐚𝐥 𝐌𝐚𝐧𝐚𝐠𝐞𝐫 JOST România

Chief Executive Officer al grupului Jost Romania, cu o experiență de peste 25 de ani în management și leadership, acreditat ca și coach, speaker și trainer la John Maxwel Leadership.

𝐒𝐏𝐄𝐀𝐊𝐄𝐑: 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐂𝐮𝐫𝐜𝐚̆ – 𝐌𝐚𝐧𝐚𝐠𝐞𝐫 EVidENT

EVidENT este cea mai mare companie de organizare evenimente dedicate sectorului studențesc si absolventi din regiunea Transilvania. Fie că vorbim de planificarea, coordonarea sau conceptualizarea unui eveniment, echipa EVidENT se asigură ca fiecare eveniment este special și depășește așteptările clienților.

Detalii in legatura cu participarea la eveniment pe: xpn@intelglobalis.ro

Mai multe despre conceptul X Party & Networking și fondatorul său – Florin Bugnar, ceasul elvețian al industriei de networking din România: Evenimentele noastre se concentrează pe comunicare, schimb de idei, creare de relații de calitate și parteneriate

Mai multe despre conceptul X Party & Networking și fondatorul său – Interviu cu Florin Bugnar, omul de afaceri care dă ora exactă în industria de networking black tie din România

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *